30.06.2016

Vichy predstavlja novu formulu za idealan ten

Kako bi upotpunio Idealia liniju za višestruku korekciju kvaliteta kože, Vichy je predstavio novog člana porodice – Idealia gel-kremu koja pruža novo iskustvo svežine, smanjuje neželjeni masni sjaj kože i čini ten blistavim. Reč je o naprednoj formulaciji koja direktno utiče na korekciju kvaliteta mešovite do masne kože. Nova Idealia gel-krema obogaćena je kombuhom koja potpomaže izglađivanje površine kože i povećava njen sjaj, zatim tehnologijom Aquakeep® – mikrosferama mrežastih poliakrilata za dubinsku hidrataciju i svež mat izgled. Baršunasta, nemasna i nelepljiva tekstura nove Idealia gel-kreme pruža osećaj izuzetne svežine iz dana u dan, poboljšava izgled kože, smanjuje masni sjaj kože i osigurava dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju uz svež mat izgled.

Korekcija izgleda masne kože

Kombuha – kombuha je vekovima poznata u farmakopeji zbog svojih terapeutskih svojstava i antioksidativnog i tonizirajućeg dejstva. Laboratorije Vichy su počele da je koriste kao glavni aktivni sastojak koji deluje na kvalitet kože. Dobija se biotehnološkim postupkom iz crnog čaja i prirodno sadrži AHA kiseline, vitamin B9, polifenole. Ukratko, poseduje dragoceni sastav koji deluje na sve slojeve epidermisa. Kao multiaktivni ekstrakt čaja kombuha vidljivo smanjuje pore, zaglađuje bore i pruža ujednačen i blistav ten.

Dubinska kontrola neželjenog sjaja

Aquakeep® – Ova inovativna tekstura vodenastog gela sadrži jedinstvenu tehnologiju Aquakeep®, poliakrilatne mikrosfere sa moćnim kapacitetom upijanja za postizanje teksture sa izuzetno svežim osećajem na koži uz 24-časovnu hidrataciju.

1vi 29616

Poslednje vesti
Ne propustite