13.09.2016

Victoria Beckam predstavila capsule kolekciju za Estée Lauder

Šest meseci nakon što je svojim pratiocima na Instagramu zagolicala maštu i najavila saradnju sa beauty brendom Estée Lauder, Victoria Beckham predstavila je svoju prvu capsule makeup kolekciju. Tokom stvaranja novih proizvoda dizajnerka je bila inspirisana svojim omiljenim gradovima – Njujorkom, Londonom, Los Anđelesom i Parizom. Kako se i očekivalo, osim na kvalitet šminke akcenat je stavljen i na pakovanje koje odlikuje elegancija i prefinjenost. Svaki proizvod dolazi u crno-zlatnoj kutijici sa VB inicijalima.
– Kreirala sam kolekciju sa namerom da se žene osećaju moćno, seksi i samouvereno. A to šminka može da pruži. Želim da se svaka žena oseća kao najbolja verzija sebe – rekla je Victoria na promociji.
U jedinstvenoj paleti proizvoda nalaze se crveni i nude ruževi bogate teksture, a njihova prednost je i u tome što se veoma lako nanose. Tu je i dnevna krema sa iluminatorom koja odlično hidrira kožu, ali je i savršena podloga za šminku. Bronzer nije previše bogat pigmentom što ga čini veoma praktičnim jer možete postepeno doći do željene boje. Senke za oči bogate su sedefom, a za zavodljiv pogled tu su i krejon i maskara.

1vb-13916

Poslednje vesti
Ne propustite