11.11.2015

Victoria`s Secret Show u znaku novih zvezda

Nakon što su prošle godine imali avanturu u Londonu, Victoria`s Sectret anđeli vratili su se u Njujork. Spektakularni modni show koji se svake godine sa nestrpljenjem isčekuje i ovog puta bio je simool seksipila i ekstravagancije.

3p vs 101115

Pored standardne postavke koju čine Alessandra Ambrossio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Doutzen Kroes, ove godine na pisti smo gledali i dve najveće mlade modeling zvezde – Kendall Jenner i Gigi Hadid.

1p vs 101115

Devojke su nam priredile neverovatan show uz pomoć luksuznih modela donjeg veša, raskošnih propratnih detalja u vidu sada već standardnih anđeoskih krila, ogrtača i kombinezona, ali i specijalnih muzičkih gostiju – Selene Gomez i The Weeknda.

2p vs 101115

Rihanna koja je pre dva meseca najavljena kao muzički gost otkazala je u poslednjem trenutku, a prema pisanju strane štampe razlog tome bio je taj što je Kendall zamenila Jourdan Dunn u anđeoskoj postavi.

4p vs 101115

U senci velike revije, oglasila se i sama Jourdan koja je na društvenim mrežama napisala da joj je drago što nije deo VS tima. Spekuliše se i da su modelima drastično smanjeni honorari, ali zvanične izjave niko nije davao.

5p vs 101115

6p vs 101115

Foto: Instagram/victoriassecret, kendalljenner, gigihadid, lilyaldridge

Poslednje vesti
Ne propustite