27.02.2017

Zavirite u Scotch&Soda kolekciju za proleće/leto 2017

Holandski brend Scotch&Soda u sezoni proleće/leto 2017 uranja u prelepa prirodna staništa – od visokih i suvih pustinja do raskošnih, florom ispunjenih prašuma. Ove prirodne terene gledaju očima bića iz te sredine, stvarajući ludu divlju proporciju koja se reflektuje na kolekciju bogatu botaničkim printovima i animal dezenima koji se transformišu u mikro i eksplozivne verzije. Metalik lepota buba inspirisala je svetlucavi sloj koju ne smete propustiti.

3ss 27217

Dizajneri popularnog brenda se oslanjaju na impresije umetnika koji su bili nadahnuti ovim prirodnim lepotama. Jedan od njih je Henri Rousseau, koji je slikao egzotične džungle a da ih nikada nije video. Scotch&Soda atelje prisvaja njegov naivan, dvodimenzionalni, floralni objektiv te njihovo modno proleće počinje uz dosta zelene boje i metalik detalja koji se presijavaju na suncu. Za letnji deo sezone pripremljen je deo kolekcije bogat bojama – od ispranih i pastelnih nijansi do živahnih svetlih tonova.

2ss 27217

Kolekciju proleće/leto 2017 možete kupiti u prodavnici SCOTCH&SODA u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

4ss 27717

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite