24.11.2015

Zavodljiva praznična kampanja američkog brenda Guess

Američki brend GUESS predstavlja prazničnu kampanju u kojoj su glavne uloge pripale Grace Elizabeth i Megan Williams, društvo im pravi i Jacey Elthalion. U pitanju je hipnotišuća serija fotogrfija koja dočarava najatraktivnije komade iz praznične kolekcije.

3g 23115

Kampanja je nastala u režiji kreativnog direktora Paula Marciana, fotografisao je Rayan Ayash, dok se za stajling pobrinuo Satoshi Hirota. U prvom planu su atraktivni modeli snimnjeni ispred jarko crvene pozadine koju upotpunjava predivno veliko tropsko cveće. Smelo scensko okruženje, igra svetlosti i senki, uz upscale styling i zanosne poze, rezultirali su glamuroznom serijom fotografija.

1g 231115

Ženska praznična kolekcija je satkana od atraktivnih večernjih haljina optočenih šljokicama, resama i perlama, savršenim za najluđu noć. Posebno se izdvajaju dugačke haljine od čipke i šifona u crvenoj i crnoj varijanti, kao i predivan model bez rukava u srebrnoj i teget verziji. Romantični crni i crveni cvetni print topovi, kao i haljine su statement komadi koji će pružiti dozu odvažnosti vašim odevnim kombinacijama.

2g 231115

Za Guess momke, predstavljen je praznični miks tekstura u tamnijoj paleti boja uključujući burgundy plišane blejzere, karirane kardigane na kopčanje i bomber jakne od eko krzna.

Poslednje vesti
Ne propustite