21.08.2015

Zdravo živo: Posetite prvi restoran sirove hrane u Beogradu

U Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom naselju Belville, smešten je prvi restoran sirove hrane u našoj prestonici “Zdravo živo”. Kreiran sa mnogo ljubavi, ovaj row food & juice bar predstavlja jedinstveno mesto, u kome možete uživati u specijalitetima od sirovih namirnica nastalih u maloj porodičnoj manufakturi. Prijatan ambijent i ljubazno osoblje dodatna su prednost, koja atmosferu restorana čini prijemčljivom za svakog posetioca.

1p zz 20815

U ponudi su prirodni sokovi, različite vrste smoothe-ja, salate, mleka od koštunjavog voća i žitarica, ali i sirovi slatkiši i grickalice. Svi specijaliteti napravljeni su od sirovih namirnica, odnosno bez termičke obrade, aditiva, šećera, veštačkih zaslađivača ili pojačivača ukusa. Koriste se samo najbolje sirovine – sveže povrće, voće, hladno ceđena ulja, sirove semenke i prirodni začini.

2p zz 20815

Veliki deo proizvoda čini takozvana super hrana u koju spadaju namirnice sa velikom koncentracijom vrednih sastojaka, minerala, vitamina i esencijalnih aminokiselina. Ova hrana raste na često nedostupnim područjima i vekovima se koristi u ishrani ljudi, pa joj se sa punim pravom pripisuju “magična” svojstva.

9p zz 20815

Posebno su zanimljive zdrave grickalice koje se dehidriraju na 46 stepeni i ne sadrže dodatne pojačivače ukusa i nezdrave začine. Za sve sladokusce, tu su i domaći slatkiši koji su stoprocentno prirodni i zdravi. Ne sadrže gluten, šećer i veštačke zaslađivače, ali ih to ne čini neukusnim. Naprotiv, zadovoljiće čula čak i najvećih hedonista.

6p zz 20815

Za početak napornog dana, vlasnici preporučuju tople napitke koji su zamena za kafe i čajeve, a napravljeni su od ukusnog bilja i mleka od koštunjavog voća sa dodatkom sirovog kakaa ili rogača. Vašem telu oni će dati svežu energiju za sve izazove.

3p zz 20815

Vlasnici restorana “Zdravo živo” su dva mlada bračna para koja su sve recepte prethodno sami isprobali i uverili se u njihov besprekoran ukus i kvalitet. Imaju poseban pristup hrani, jer veruju da je zdrava, prirodna i sirova hrana lek i da hraneći se na ovaj način možete sprečiti brojne zdravstvene probleme, poboljšati svoj život, rešiti se viška kilograma i što je najvažnije – očistiti i obnoviti organizam.
Specijaliteti restorana odličan su izbor za sve – mlade, stare, zdrave i fit, one sa viškom kilograma, a naročito deci.

8p zz 20815

4p zz 20815

5p zz 20815

7p zz 20815

Foto: Facebook/Zdravo Živo

Poslednje vesti
Ne propustite