08.09.2015

Ženstvenost i prefinjenost u novoj kolekciji Aleksandre Dojčinović

Kolekcija uspešne hrvatske dizajnerke Aleksandre Dojčinović za sezonu jesen/zima 2015./2016., koja izlazi usporedno s highstreet kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou radnjama u Hrvatskoj i inostranstvu, napravila je pomak od one Lei Lou letnje buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena kada je žena bila žena u punom smislu te reči.

1p ll 8915

Kosa pažljivo spletena u pletenice, diskretan make-up, odeća koja prati liniju tela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća, modna je lekcija koju smo mogli da naučimo od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala.

2p ll 8915

Prefinjenost i elegancija postignuta je ovog puta kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnije zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti celoj priči daju oni izrađeni od kašmira. A u kolekcijama ove dizajnerke već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.

3p ll 8915

Lei Lou kolekcije uvek prate i zanimljivi asesoari, a sada nas očekuju rukavice, šeširi i novi modeli torbica, koje su nešto manjih dimenzija, ali i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.

4p ll 8915

5p ll 8915

Foto: Jelena Balić
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
MU: Žana Kožul
Model: Svetlana Živojinović za Crystal model agency

Poslednje vesti
Ne propustite