11 modnih saveta za letnji styling uz koje ćete izgledati mršavije

Ah, to leto! Iako ga svi volimo i živimo za dane kada ćemo moći da odbacimo sa sebe nepotrebne slojeve garderobe, ono može biti itekako varljivo. Ako se nismo potrudili da tokom prolećnih dana skinemo višak kilograma koje po pravilu dodamo tokom zime, oblačenje letnje garderobe može da bude prava noćna mora. Ali, da bismo u miru uživali u omiljenoj sezoni u godini, postoje modni trikovi zahvaljujući kojima možemo da istaknemo one delove tela koje želimo, a da prikrijemo sitne nedostatke.
Verovali ili ne, postoje načini da u letnjim haljinama ili drugim laganim odevnim komadima izgledate mnogo mršavije nego u zimskoj garderobi ma koliko mislili da tada možete lako da prikrijete sve nedostatke.

5p ml 17615

#1 Slojevita suknja koja ističe struk u kombinaciji sa pamučnom majicom i potpeticama učiniće da izgledate par pet kilograma mršavije.

2p ml 17615

#2 Boxy top se možda nije naročito omiljeni komad, ali u paru sa odgovarajućom mini suknjom i potpeticama, lako ćete prekriti višak kilograma koji imate u predelu stomaka.

3p ml 17615

#3 Peplum topovi nisu must-have komad sezone, ali ako želite da naglasite vaš struk i učinite ga vizuelno tanjim, ne postoji bolji način nego uz pomoć ovog zanimljivog odevnog predmeta.

4p ml 17615

#4 Kombinezone obično nose mršave i vitke osobe, međutim, ukoliko pronađete komad sa visokim strukom i zvonastim nogavicama, odlično će vam pristajati svejedno je da li imate višak kilograma ili ste u fit formi.

1p ml 17615

#5 Suknja visokog struka u kombinaciji sa zavezanom košuljom ili majicom učiniće da vaše nego vizuelno izgledaju duže, torzo manji, a samim tim ćete ostaviti utisak mršavije osobe.

6p ml 17615

#6 Dve reči: uspravne pruge! Uvek izgledaju dobro i uvek će vas istanjiti.

7p ml 17615

#7 Neočekivani krojevi, kao što su zvonasti rukavi, uvek će vas učiniti mršavijima, jer se zahvaljujući njima ostatk tela vizuelno čini mnogo manjim.

8p ml 17615

#8 Svaka žena bi trebalo u ovom ormaru da ima klasičnu prugastu košulju, jeans visokog struka i crne salonke. Ne moramo da vam naglašavamo da ćete u ovoj kombinaciji izgledati mršavije.

9p ml 17615

#9 Lepršava letnja haljina sa karnerima staviće vaš struk u prvi plan, a to vam je ujedno i najtanji deo tela.

10p 17615

#10 Idealna solucija: Posegnite za pravougaono krojenom haljinom u obliku čaka i obogatite je kaišem koji ćete staviti oko struka. Ovo je dobitna kombinacija.

11p ml 17615

#11 Leprpava suknja čiji je gornji deo pripijen uz telo u kombinaciji sa visokom petom uvek je odlična kombinacija.

Podeli

Scroll to Top