12 modnih trikova za efektne zimske stajlinge

Moda i stil usko su povezane kategorije, pa promena trendova iz sezone u sezonu podrazumeva i tranziciju ličnog stila, koliko god bio autentičan. Posedovanje aktuelnih komada jeste poželjno, ali da biste iz njih izvukli ono najbolje, jako je bitno kako ćete ih uskladiti s garderobom koju već imate u ormaru. Jer na kraju dana, jedino je bitno kako ste uklopili kompletan look. Aktuelna sezona već dovoljno dugo traje da smo upoznati sa svim modnim tendencijama koje vladaju ove zime, ali da bi u svakoj prilici imali besprekorne outfite, potrebno je da znate kako da ih implementirate u lični stil. Srećom, postoje modni trikovi koji garantuju postizanje efektnog looka, uz minimalnu potrošnju novca. Mi vam ovog puta donosimo ključne smernice koje će vam pomoći da uvek imate stajling koji će biti primećen.

NOSITE BERETKU UMESTO KAPE

1 stil t

@annavitiello

Mada smo neočekivano dugo uživali u toplim danima već sledeće nedelje temperature će znatno pasti, pa će kape i šalovi postati sastavni deo naše svakodnevice. Ako želite ultra moderan stajling, umesto kape ponešite šik beretku.

20 zara ng

ZARA,
cena: 1.990 din.

NAKIT U BOJI ZLATA UVEK IZGLEDA MOĆNO

2 stil t

@tamara

Od prstenja i lančića do minđuša, bilo koji komad nakita u boji zlata unaprediće svaki stajling. Nosite ga u svim prilikama, i znajte da ove sezone nastupio modni maksimalizam, što znači da slobodno možete i da preterate.

2 stil tp

MISSOMA X LUCY WILLIAMS,
missoma.com

2 stil tt m 890

MANGO,
cena: 890 din.

NE POTCENJUJTE MOĆ ODELA

3 stil t

@slipintostyle

Odela su prešla dug put od vremena kada smo ih smatrali uštogljenim poslovnim uniformama do ultimativnih šik komada. U ponudi su najrazličitije moderne varijante, a za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti.

14md-19990-8

MASSIMO DUTTI,
cena: 19.990 din.

15-md-9990-17

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

ROLKA I BLEJZER UVEK SU DOBITNA KOMBINACIJA

4 stil t

@speddingemma

Rolka od finog pletiva u paru sa blejzerom od štofa čine moćnu kombinaciju koja garantuje prefinjen izgled. Možete spajati ove odevne predmete u istoj boji ili u kontrastnim nijansama, uvek ćete dobiti isti efekat.

1md-15990-12

MASSIMO DUTTI,
cena: 15.990 din.

1z-1990-14

ZARA,
cena: 1.990 din.

UVUCITE KARDIGAN U FARMERKE ILI PANTALONE

5 stil t

@ruerodier

Znamo da je kardigan jedan od omiljenih komada šik Francuskinja, a ovo je jedan od njihovih najdražih stilskih trikova.

14hm-59-12

H&M,
cena: 6.999 din.

STAVITE KAIŠ PREKO KAPUTA

6 stil t

@venswifestyle

Oversize kaiševi jedan su od vodećih aksesoara sezone, a uvek moćno izgledaju kada se kombinuju s kaputima. Oni će vašem starom kaputu dati potpuno novi izgled, što je dodatni plus.

9k-m-2490-3

MANGO,
cena: 1.790 din.

12k-z-2290-2-3

ZARA,
cena: 2.290 din.

BIRAJTE MONOHROMATSKE ODEVNE KOMBINACIJE

7 stil t

@_jessicaskye

Svaki total look, u bilo kojoj boji, najjednostavniji je način da postignete efektan stajling. Verujemo da u ormaru imate dva komada sličnog kolorita, koji će se savršeno nadopuniti.

7stil tt z 3290 2 (13)

ZARA,
cena: 3.290 din.

7 stil zz 3290 (38)

ZARA,
cena: 3.290 din.

PONESITE TOP PREKO BELE KOŠULJE

8 stil t

@_jessicaskye

Ukoliko želite da vašoj omiljenoj beloj košulji udahnete novi život, ove zime vam je potreban top od pletiva. Ova kombinacija uvek izgleda šik, a pogodna je i za dnevne i za večernje prilike.

8 stil tt SILVIA TCHERASSI

SILVIA TCHERASSI,
net-a-porter.com

9-zara-ng

ZARA,
cena: 1.990 din.

OGRNITE DŽEMPER PREKO KAPUTA

9 stl t

@ruerodier

Znamo da ova kombinacija nije najpraktičnija, ali je zato vrlo efektna i trenutno je omiljena među modnim influenserkama. Ako želite ultra moderan look, ovo će biti dobar izbor za vas.

9 stl LAUREN MANOOGIAN

LAUREN MANOOGIAN,
net-a-porter.com

ANIMAL PRINT JE MOĆNO ORUŽJE

10 stil t

@aimeesong

Aksesoari sa životinjskim šarama, a pre svega obuća i torbe, čine da svaki stajling izgleda skuplje i prefinjenije. Ovo je proveren trik s kojim ne možete da pogrešite.

10 stil tt z 9990 (23)

ZARA,
cena: 9.990 din.

UPRKOS ZIMI, OBUCITE SVETLE FARMERKE

11 stil t

@_jessicaskye

Jeans u beloj ili bež boji svakom zimskom outfitu daje instant sofisticiran izgled i zato ćete mnoge modne influenserke videti kako poslednjih nedelja nose najsvetlije nijanse farmerica.

11hm 39 (17)

H&M,
cena: 4.499 din.

ZLATNA DUGMAD PRAVE OGROMNU RAZLIKU

12 stil t

@annavitiello

Predimenzionirana zlatna dugmad, koja su bila aktuelna 80-tih godina, uvek izgledaju moćno. Ovaj detalj pravi bitnu razliku na svakom komadu, a možete ih i sami prišiti na starom blejzeru ili basic džemperu.

12 gucci

GUCCI,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @annavitiello, @_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top