15 dokaza da je bela atlet majica ovog leta potrebna u svakom ženskom ormaru

Dolazak tropskih dana obično podrazumeva da želimo da pojednostavimo mnoge stvari, a jedna od njih svakako je odevanje. U skladu sa tim, ovo je doba godine kada su prozračne haljine naše najbolje prijateljice, ali postoji još čitav niz podjednako univerzalnih komada koji se lako uklapaju. Jedan od njih svakako je bela atlet majica. Ikonični komad iz 2000. ovog leta doživeo je veliki comeeback.

S jedne strane jednostavna i nenametljiva, sa druge šarmantna i neodoljiva – bela majica na bretele jedan je od onih komada koji je uvek poželjan u ženskom ormaru, ali ove godine nisu samo klasik kome se rado vraćamo već i jedan od vodećih trendova. Za ovakav scenario prvenstveno bi trebalo da zahvalimo brendu Loewe, čija je bela atlet majica sa diskretnim anagramom odavno postala jedan od it komada sezone.

Međutim, hype koji je stvoren oko majice Jonathana Andersona samo je mnoge od nas podsetio koliko je ovaj komad svestran i praktičan. Slično razmišljaju i modne influenserke koje poslednjih nedelja sve češće nose bele atlet majice, a uglavnom ih kombinuju sa laganim letnjim pantalonama, koje su najčešće, takođe, u beloj boji. Naravno rado ih nose i uz mini i midi suknje i šortseve, a ovaj komad se pokazao i kao odličan izbor za kancelariju. Sve što je potrebno jeste da preko majice obućete lanenu košulju, prsluk ili blejzer.

Ako vam je potrebna inspiracija za stilizovanje trenutno najpopularnije majice, u nastavku vam donosimo odlične ideje, a čeka vas i mini vodič za kupovinu.

SHOPPING VODIČ

OFF-WHITE,
mytheresa.com
LOEWE,
loewe.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
CALVIN KLEIN,
cena: 2.443 din.
H&M,
cena: 1.199 din.
H&M,
cena: 1.499 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat, @hannahlewisstylist
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top