15 poslovnih kombinacija koje želimo da isprobamo do kraja godine

Sve niže temperature koje nas očekuju u narednom periodu ostaviće nam dovoljno prostora da se igramo s garderobom, jer će svaki dodatni sloj odeće biti itekako poželjan, međutim, slojevito odevanja neretko je mač s dve oštrice, posebno kad se radi o poslovim kombinacijama. Pre svega, nije lako uklopiti sve komade u kompaktnu celinu, a pored toga slojevi nisu prijatelji elegancije koja je uvek poželjna kod smart casual outfita. Upravo zbog toga se većina naših modnih dilema pred kraj godine vrti oko pitanja: šta obući za posao?

@zinafashionvibe

Za početak je važno znati da je izbor odgovarajućih kaputa koje ćete lako kombinovati s ostatkom garderobe prvi i najvažniji korak. Identičan kriterijum važi i za obuću, pa su crne gležnjače i neutralne čizme poželjne u svakom ženskom cipelarniku, a dobro će vam doći i klasične cipele. Olakšavajuća okolnost jeste činjenica da su se pantalone ove sezone vratile na velika vrata jer svi dobro znamo da su savršen izbor za kancelariju bez obzira na to da li ćete ih nositi u paru s košuljom, blejzerom ili rolkom. Nećete pogrešiti ni ako s vremena na vreme birate haljine i suknje, a nemojte bežati ni od toplog pletiva koje može izgledati vrlo sofisticirano ukoliko se mudro kombinuje. Ukoliko u svoje svakodnevne oufite želite da unesete dozu chica birajte torbe u upečatljivim nijansama koje osvežiti svaku kombinaciju u crnoj ili nekoj od zagasitih boja.

@darjabarannik

Inspiraciju za poslovne stajlinge i ovog puta pronašli smo na Instagramu, a pored outfit predloga, u nastavku vam donosimo i vodič za kupovinu ključnih komada.

@tineandreaa

@cocobeautea

@jessiekass

@vikyandthekid

@blaireadiebee

@cocobeautea

@zinafashionvibe

@jennycipoletti

@anoukyve

@darjabarannik

@blaireadiebee

SHOPPING VODIČ

ZARA,
cena: 7.590 din.

H&M,
Blejzer: 6.999 din.
Pantalone: 3.199 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

RESERVED,
cena na upit

MAX MARA,
net-a-porter.com

MASSIMO DUTTI,
Prsluk: 8.990 din.
Pantalone: 9.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.

ZARA,
cena: 15.990 din.

MANGO,
cena: 6.490 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

JW ANDERSON,
net-a-porter.com

PRADA,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 7.990 din.

H&M,
cena: 6.999 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve, @blaireadiebee
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top