20 načina da nosite belu košulju na početku jesenje sezone

S jedne strane jednostavna i nenametljiva, a sa druge šarmantna i neodoljiva – klasična bela košulja danas se smatra komadom bez kog ne može da prođe nijedna modna sezona. Mnogo je razloga zbog kojih obožavamo ovaj komad, a najdraži nam je zato što se poput kameleona prilagođava različitim prilikama, pa ga lako uklapamo u svaki look, kako dnevni, tako i večernji.

Bela košulja spada u odevne predmete koje su različiti dizajneri i modni brendovi interpretirali na hiljade različitih načina, ali i dalje nam je ostala najdraža njena najklasičnija verzija koja dolazi sa malim pomacima u izboru materijala ili silueta. Tako ovaj komad može biti prefinjen i elegantan kada je izrađen od viskoze i svile, ali i ležeran ako dolazi u paru sa oversized krojem.

Dok smo tokom najtoplijih dana mahom nosili modele od laganih tkanina, poput pamuka i lana, sa dolaskom jeseni uglavnom ćemo se okrenuti modelima od popelina. Možemo ih kombinovati na nebrojano mnogo načina jer savršeno idu u jeans, ali i uz pantalone, bermude i slip suknje koje su ponovo na modnom radaru. U paru sa formalnim pantalonama odličan su izbor za kancelariju dok će u kombinaciji sa jednako svestranom belom atlet majicom stvoriti besprekoran šik look. U nastavku pogledajte 20 različitih načina da kombinujete ovaj vanvremenski komad, a čeka vas i vodič za kupovinu.

SHOPPING VODIČ

H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 2.699 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.
LOVE MOSCHINO,
cena: 10.614 din.
KARL LAGERFELD,
cena: 14.934 din.
PATRIZIA PEPE,
cena: 23.990 din.
CALVIN KLEIN,
cena: 11.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @mariellelindahl
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top