20 načina da nosite crne pantalone tako da vam nikad ne dosade

Uz belu košulju, malu crnu haljinu i plavi jeans, crne pantalone s razlogom su obavezan deo svakog ženskog ormara. One su naš verni saveznik kada imamo svega pet minuta da se spremimo za izlazak, a nemamo ama baš nikakvu ideju šta da obučemo ili kada kasnimo na posao u danu u kom nas očekuje važan poslovni sastanak. Tada ih obično kombinujemo s klasičnom košuljom, crnom rolkom ili omiljenim blejzerom i već izgledamo kao da smo proveli pola sata isprobavajući odeću pred ogledalom.

@zinafashionvibe

@tineandreaa

Mada crne pantalone volimo da nosimo uvek i svuda, nekako se najčešće oslanjamo na njih tokom jeseni i zime kada tamne nijanse po pravilu zauzimaju glavno mesto u našim ormarima. U skladu s tim, već na početku nove sezone sve češće posežemo za ovim svevremenim komadom koji će biti naš glavni saveznik i u mesecima koji dolaze. Sudeći po fotografijama na Instagramu, crne pantalone ćemo ovog puta najčešće nositi uz oversized blejzere i atraktivno pletivo, ali i u paru s duksevima, prošivenim jaknama i trenč mantilima. Najbolji deo priče jeste činjenica da ovaj komad može postati baš sve što poželite, pa isti par možete kombinovati na bezbroj različitih načina. Ako svoje omiljene pantalone ponesete uz crop top, blejzer i visoke potpetice dobićete savršen stajling za veče, ako ih spojite s komotnim džemperom i patikama imaćete praktičan outfit za svaki dan, a u paru s belom košuljom, blejzerom ili rolkom biće odlična opcija za kancelariju.

@leoniehanne

Kada je reč o modelima, ove sezone očekivano su najaktuelnije pantalone s dubokim strukom i širokim nogavicama koje odgovaraju devojkama svih tipova građe, mada nećete pogrešiti ni ako se opredelite za ravne nogavice, uske ili crop modele, a ponovo su aktuelne i pantalone od kože i od takozvane nylon tkanine. U nastavku vam donosimo dodatnu modnu inspiraciju za kombinovanje ovog komada, kao i vodič za kupovinu ključnih modela.

@matildadjerf

@carodaur

@emilisindlev

@laura_eguizabal

@annabelrosendahl

@darjabarannik

@tamara

@matia_bernad

@_jessicaskye

@clairerose

@carodaur

@leoniehanne

@xeniaadonts

@fundachristophersen

@matildadjerf

@clairerose

VODIČ ZA KUPOVINU

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

PERNILLE x MANGO,
cena: 8.990 din.

MANGO,
cena: 5.490 din.

H&M,
cena: 2.699 din.

H&M,
cena: 9.999 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

FENDI,
farfetch.com

VERSACE,
farfetch.com

ALEXANDER WANG,
farfetch.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top