30 all white kombinacija koje ćemo nositi tokom novog talasa vrućina

Dok poslednjih dana uživamo u prijatnim temperaturama koje ne prelaze 25 stepeni već sredinom nedelje čeka nas novi talas tropskih vrućina koje će trajati sve do sredine avgusta. Zbog toga će nam mudar izbor odeće biti jedan od ključnih prioriteta, a lagane i proračne tkanine glavni saveznici. Ako pritom dolaze u beloj boji, sva je prilika da ćemo u njima mnogo lakše podneti visoke temperature. Iako bele komade volimo da nosimo u paru sa aktuelnim jarkim i pastelnim tonovima, kada želimo da izvučemo maksimum iz svojih omiljenih odevnih predmeta najradije biramo efektne all white kombinacije.

Istovremeno svestrani i efektni outfiti u beloj boji mogu biti pravi odgovor na sve naše modne dileme u ovo doba godine, bez obzira na to da li biramo stajling za plažu, ležernu šetnju gradom ili odlazak na posao. Dok će bele midi i maksi haljine biti pun pogodak za odlazak u kancelariju, na letovanju ćemo nositi mini modele, zatim heklane komade ili sve popularnije setove sa šortsem i košuljom. S druge strane, za neobavezan izlazak najradije ćemo birati topove sa golim leđima ili mini haljine.

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih letnjih all white stajlinga. Ono što smo od njih naučili jeste da nam ova boja ostavlja bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje sa teksturama i siluetama, ali i sa spajanjem naizgled nespojivih komada i aksesoara. Tako elegantnu haljinu možete poneti sa ravnim sandalama i torbom od rafije, set od lana na plaži, a preko kupaćeg kostima uvek možete poneti i košulja-haljinu. Kada želite da izbegnete monotoniju, poigrajte se sa aksesoarima, kao što su torbe, šeširi i kačketi ili obuća. Dozu inspiracije potražite u nastavku.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @alexandra__sage, @alexandra__sage
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top