Nekoliko postojanih ruževa iz drogerijske ponude koji vas neće izneveriti

Stastveni ljubitelji ruževa će se složiti da su pored boje i teksture, kvalitet i postojanost najvažniji kriterijumi pri odabiru savršenog karmina. Neretko se dešava da čak i proizvodi sa oznakom dugotrajne formule umeju da razočaraju jer se boja skine brzo, nekada nakon samo nekoliko gutljaja pića. Zato smo večito u potrazi za brendovima koji ispunjavaju obećanja istaknuta na deklaraciji proizvoda.
Kako bismo vam olakšali kupovinu, napravili smo malo istraživanje i otkrili apsolutne favorite među ruževima brendova koji se, osim po kvalitetu, ističu i po pristupačnim cenama.
Savet: Ukoliko želite da budete sigurni u postojanost svog karmina poslužite se malim make-up trikom. Nanesite jedan sloj ruža, preko dodajte tanak sloj pudera u prahu (po mogućstvu transparentnog), pa nakon toga nanesite još jedan sloj vašeg omiljenog ruža. Budite sigurni da će boja trajati satima.

NAŠI FAVORITI

1r 6819p

MAYBELLINE NEW YORK SUPERSTAY MATTE INK,
cena: 979 din.

Formula bogata pigmentima pruža intenzivnu boju koja traje do 16 sati. Ruž ima precizan aplikator u obliku strele i ostavlja mat efekat.

2r 6819p

L’OREAL PARIS LES MACARONS,
cena: 1.199 din.

Ruževi iz Les Macarons kolekcije mirišu na neodoljive francuske kolačiće i zbog toga ih još više volimo. Postojanost ovih tečnih karmina je do 16 sati i ostavljaju mat završni efekat.

3r 6819

RIMMEL LASTING FINISH KATE MOSS,
cena: 535 din.

Bogate pigmentacije ovih ruževa omogućavaju postojanost boje koja traje 8 sati. Ruževi pružaju intenzivan sjaj i boju zahvaljujući formuli koja je obogaćena pigmentom crnog dijamanta. Osim dugotrajnog sjaja neguju usne tokom celog dana zahvaljujući bogatoj teksturi i formuli koja je obogaćena vitaminima E i B.

4r 6819

NYX MATTE,
cena: 1.059 din.

Ovi ruževi za usne su veoma pigmentisani, bogato formulisani i postojani. Usne su hidrirane tokom čitavog dana, lako se nanose i pružaju mat izgled usana. Dostupni su u velikom broju nijansi, a najbolje ih je nanositi preko balsama za usne.

5r 6819p

AURA ULTIMATTE,
cena: 629 din.

Dugotrajni tečni ruž sa mat završnicom ima bogatu pigmentaciju koja omogućava ravnomerno nanošenje proizvoda preko cele površine usana. Formula je obogaćena uljem jojobe koji dodatno osigurava vlagu, prijatnost i baršunasti efekat bez osećaja suvih usana. Aplikator je prilagođen obliku usana.

Naslovna fotografija: @maybelline, @lorealparis
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top