Pregled svih komada iz nove H&M x Giuliva Heritage kolekcije

Omiljeni high street brend H&M lansiraće sledeće nedelje novu kolekciju nastalu u kolaboraciji s luksuznom italijanskom kućom Giuliva Heritage, koja je poznata po besprekornim krojevima i činjenici da klasične muške siluete uspešno koristi za kreiranje ženske odeće. Osnivači ovog brenda su supružnici Margerita Kardeli i Đerardo Kavalijere, pasionirani su ljubitelji odeće izrađene od kvalitenih materijala koja traje. U saradnji s H&M-om, a po uzoru na italijansko modno nasleđe, kreirali su modernu kolekciju napravljenu od recikliranih materijala.

Okosnicu Giuliva Heritage x H&M kolekcije čine klasične košulje, upečatljivi blejzeri i savremeni trench kaputi izrađeni od reciklirane vune, recikliranog poliestera i organskog pamuka. Kada je reč o koloritu, dominiraju bež, tamnoplava i burgundi boja, a svi komadi su svedeni, pa će se godinama zadržati u svakom ženskom ormaru.

– Bilo je divno raditi sa H&M-om na ovoj kolekciji. Zajedno smo stvorili lagane komade za prelazni period, koji su dizajnirani tako da mogu da izdrže test vremena. Posebno nam je bilo drago što smo koristili reciklirane materijale, jer smo oduvek bili strastveni prema autentičnoj, smislenoj modi koja traje, a ova kolekcija će to nesumnjivo pokazati – rekli su Margerita Kardeli i Đerardo Kavalijere, dok je Maria Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u, povodom ove kolaboracije izjavila:

– Srećni smo zbog saradnje s majstorima krojenja Giuliva Heritage. Inspirisani klasičnim dizajnom muške odeće, oba naša tima bila su oduševljena stvaranjem pristupačnih i bezvremenskih komada za modernu ženu. Sa H&M-ovom conscious proizvodnjom i trajnim dizajnom brenda Giuliva Heritage, stvorili smo komade koji će trajati i nadamo se da će ih naši kupci prenositi s generacije na generaciju.

Sve komade iz Giuliva Heritage x H&M kolekcije, koja je u prodaji od 3. septembra, možete pogledati u nastavku.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top