5 classy komada koje kupujemo iznova i iznova

Nisu samo aksesoari poput Hermes torbe, starke ili Ray Ban naočare večni i bezvremeni, već imamo i kultne odevne komade koje nosimo iz sezone u sezonu. Bez obzira na činjenicu da se trendovi rapidno, iz sezone u sezonu menjaju, ono što je ultimativno dobro, uvek ostaje i traje večno. Među večne favorite ulaze boje poput crne, printevi poput mornarkog, ali i mnogi classy komadi. Zato izdvajamo 5 odevnih predmeta koje uvek možete da nosite bez obzira na aktuelne trendove i uvek ćete izgledati besprekorno chic i moderno.

#1 Jeans

1k 141215

Farmerice su odevni predmet koji ne treba mnogo komentarisati. Situacija je jasna – volimo ih, nosimo ih, kupujemo ih. Ma koliko pari imali u svom garderoberu uvek postoji mesta za još jedan model koji možemo poneti u najrazličitijim prilikama.

#2 Košulja klasičnog kroja

2k 141215

Ovo je komad koji svaka žena mora da ima u svom garderoberu. Moć košulja klasičnog kroja naročito je poznata zaposlednim damama, a koliko se dobro uklapaju u poslovne outfite, podjednako su atraktivne i za svaki party look.

#3 Crni unihop

3k 141215

Rezervni crni unihop potreban je svakoh ženi. Kvalitetne čarape odlično će se uklopiti uz bilo koju suknju ili haljinu, ali i kada kratak teksas šorts poželite da obučete tokom jeseni ili zime.

#4 Bela majica

4k 141215

Kvalitetna bela majica je bezvremeni klasik koji se lako uklapa u različite stilove, a uz odgovarajući jeans odlično je rešenje kada nemate ideju šta ćete obući.

#5 Tanak džemper

5k 141215

Tanki džemperi su odlični „prijatelji“ svakom prolećnog, jesenjem i zimskog outfita. U zavisnosti od ukusa možete izabrati boje koje vam najviše odgovaraju, a sa crnim nikada nećete pogrešiti.

Podeli

Scroll to Top