Milica Opačić prikazala kolekciju „Allure“ namenjenu odvažnim ženama

Dizajnerka Milica Opačić predstavila je svoju novu, petu po redu kolekciju pod nazivom „Allure“ na odlično osmišljenoj reviji u prestižnom prestoničkom hotelu „Metropol Palace“. Modeli namenjeni snažnoj i samosvesnoj ženi koja se ne boji eksperimentisanja, koja je odvažna i uspešna i uz sve to spremna da osvoji svet, naišli su na odličnu reakciju publike. Zaključak je da je talentovana dizajnerka postigla još jedan veliki uspeh i da će komade sa ove revije rado nositi domaće trendseterke.

1p

Milica i aktuelnim modelima nastavlja da slavi žensku lepotu i unosi dah francuskog šarma u beogradski modni svet.
Njeni odevni predmeti savršenog su kroja, sa dosta smelih poigravanja. Večernje haljine sa dubokim šlicevima namenjene su ženama koje se ne libe da pokažu svoj seksipil, ali samo u granicama dobrog ukusa. U kolekciji ima i nešto ležernijih modela poput kožnih suknji i pantalona, odela, košulja, džempera ili dukserica, a svi sa prepoznatljivim šik „potpisom“ Opačićeve.

2p

Preovladavaju komadi u beloj i crnoj boji, uz nekoliko ljubičastih odevnih predmeta, ukoliko ćete slediti viziju dizajnerke koju je pokazala na reviji ove jeseni i zime ćete najbolje izgledati ukoliko birate stajlinge u kojima ćete uklapati različite odevne predmete iste boje. U skladu sa tim, Milica se poklonila publici u potpuno maslinasto zelenom outfit-u.

3p

 

5p

 

 

Podeli

Scroll to Top