Shopping vodič: Najlepše haljine za svaki dan

One su na listi omiljenih komada svake It cure tokom prolećnih i letnjih dana. Košulja-haljine i tunika-haljine spadaju u vanvremenske modele koji su aktuelni svake sezone. Vadimo ih iz ormara sa prvim toplim danima, a ako ste u potrazi za novim komadom, high street ponuda je veoma šarena. Brendovi u svojim asortimanima imaju klasične košulje haljine nastale od muških košulja, zatim sa aktuelnim floralnim printom, kao i one sa prugicama koje dolaze i u varijanti sa dodatnim šarama. Kada je reč o tunika-haljinama, u šarenolikom izboru izdvajaju se modeli sa golim ramenima, ali i volanima kao nezaobilaznim dodacima ovog proleća. Mogu se naći modeli od različitih materijala, od teksasa, pa sve do pamuka i viskoze.

Pinterest/Carlota
Pinterest/Carlota

Osim na klasičan način, možete ih nositi i u više nego chic verzijama preko farmerki ili kožnih pantalona. Inspiraciju možete pronaći na Instagram profilima gotovo svih modnih blogerki koje pokazuju da ovi komadi mogu da se nose u svim okolnostima, i bez obzira da li ste fan minimal ili retro stila.
U galeriji smo izdvojili najlepše haljina košulja iz aktualne ponude high street brendova među kojima će svako pronaći nešto za sebe.


Podeli

Scroll to Top