02.11.2014

Adriana Lima i Alessandra Ambrosio snimile katalog za “Victoria`s Secret Fantasy Bra”

Počinje groznica zvana “Victoria`s Secret”. U susret spektakularnom fashion show-u koji je zakazan za drugi decembar, ova kompanija predstavila je dva modela fenomenalnih “Dream Angels Fantasy Bra” u crvenoj i plavoj boji čija su zaštitna lica ovog puta Adriana Lima i Alessandra Ambrosio.  Dve Brazilke nedavno su snimile katalog koji će biti predstavljen u ponedeljak u najpopularnijem jutarnjem programu na svetu “Good Morning America”. Prve fotografije večeras su objavljene, a mi vam ih prenosimo kao i deo atmosfere sa snimanja.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cena oba modela iznosi čak dva miliona dolara, a izrađena su od dragulja prestižne svetske juvelirske kompanije “Mouawad” čija se proizvodnja nalazi u Švajcarskoj i Dubaiju. Brushalteri od kojih zastaje dah i muškarcima i ženama postali su uz spektakularne modne revije trade mark kompanije  “Victoria`s Secret”, pa se dva puta godišnje širom sveta isčekuje pojavljivanje novih modela.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prvi model “Fantasy Bra” izrađen je 2001. godine, a zaštitno lice tada je bila nemačka manekenka Heidi Klum, dok su kasnije tu čast imale i Miranda Kerr, Marisa Miller, Selita Ebanks, Karolina Kurkova, Giesele Bundchen, Tyra Banks. Najskuplji model koji je do sada predstavljen je “Royal Fantasy Bra” i njegova cena iznosila je vrtoglavih deset miliona dolara.

 

Poslednje vesti
Ne propustite