Ako ove sezone radite od kuće, ovo su jedini komadi koji su vam potrebni

Novi talas pandemije naterao je veliki broj kompanija da zaposlenima omoguće da rade od kuće mada ne tako mali broj firmi još od proleća posluje online. Bez obzira na to da li ste tokom leta odlazili u kancelariju ili već mesecima obavljate posao u ušuškanoj atmosferi sopstvenog doma, verujemo da ste veštine za produktivniji rad od kuće već stekli, kao i da ste imali priliku da se uverite da odeća koju nosite može da ima važnu ulogu u tome kako ćete se osećati i koliko ćete imati elana za rad. To svakako ne znači da blejzere, pantalone i košulje ne bi trebalo da ostavite sa strane, ali udobni komadi u kojima ćete se osećati prijatno i izgledati šik mogu da naprave značajnu razliku. Zbog toga smo napravili listu komada koji će vam biti jedino potrebni ukoliko ove sezone radite od kuće. Reč je o basic odeći koju ćete moći da nosite i u narednim godinama, zato nastavite da skrolujete.

TRENERICE OD PLETIVA

@shecomesincolors

Ako ste mislili da su pamučne trenerice najudobniji komadi odeće onda verovatno još niste probali verziju od pletiva. Mekane i tople pletene trenerice omogućiće vam da se osećate komforno, a pritom ćete izgledati šik. Osim toga, uvek ćete biti spremni da se javite na video poziv.

OYSHO,
Gornji deo: 3.490 din.
Donji deo: 3.990 din.

H&M,
Gornji deo: 8.999 din.
Donji deo: 8.999 din.

ZARA,
Gornji deo: 3.290 din.
Donji deo: 3.290 din.

DUKSERICA SA KAPULJAČOM

@carodaur

Dukserice su postale must have komadi ove sezone, a posebno su aktuelni modeli sa kapuljačama. Birajte oversized krojeve jer su najudobniji i biće odlična alternativa kada vam dosade pletene trenerice.

ADIDAS,
cena: 6.590 din.

OYSHO,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

HELANKE

@tayhage

U paru sa predimenzioniranom duksericom najbolje je da nosite helanke. Ovo je kombinacija u kojoj lako možete da skoknete i do obližnje prodavnice ili kafeterije.

H&M,
cena: 2.699 din.

OYSHO,
cena: 3.490 din.

KARDIGAN

@annabelrosendahl

Kardgan će vam dobro doći za sve online sastanke kada bi koliko-toliko trebalo da budete formalno obučeni. Svakako ćete imati priliku da ga nosite i posle radnog vremena jer nećete provoditi 24h kod kuće.

H&M,
cena: 3.199 din.

RESERVED,
cena na upit

MANGO,
cena: 5.490 din.

VELIKI ŠAL

@cassidimicco

Ovaj komad najbolja je zamena za ćebe u trenucima kada želite potpuno da se ušuškate, a dobro će vam doći i svaki put kada napuštate kuću tokom zime.

H&M,
cena: 4.499 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

TOPLE ČARAPE

@holliemercedes

Verujemo da objašnjenje nije potrebno. Tople čarape preko su nam potrebne u ovo doba godine, posebno ako ćemo mnogo vremena provoditi kod kuće.

H&M,
cena: 1.199 din.

BUZZ,
cena: 790 din.

PATOFNE OD KRZNA

@shecomesincolors

Sobne papuče biće savršena dopuna svakom cozy stajlingu, a kako bi imale i praktičnu funkciju, birajte modele od krzna. Imajte u vidu da ove godine neće često nositi omiljene čizme, pa priuštite sebi lepe patofne.

ZARA HOME,
cena: 3.590 din.

ZARA HOME,
cena: 4.990 din.

PUFFER JAKNA

@_jessicaskye

Iako nećete svakodnevno ići na posao, zimska jakna vam je svakako neophodna. S obzirom na to da vam formalni kaputi neće biti potrebni, birajte što toplije modela sa perjanim punjenjem koji će vas zagrejati i u najhladnijim danima.

ZARA,
cena: 8.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 17.990 din.

MANGO,
cena: 9.990 din.

MIDI HALJINA OD PLETIVA

@rocky_barnes

Ovo svakako nije must have komad, ali kupovina pletene haljine sigurno će vam se isplatiti jer ćete imati keca u rukavu svaki put kada vas neko pozove da izađete.

ZARA,
cena: 3.990 din.

RESERVED,
cena na upit

Naslovna fotografija: @wethepeoplestyle
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top