Aleksandra Starčević vas savetuje kako da zablistate u novogodišnjoj noći

Kada je na kalendaru 31. decembar, dan u kome svi proslavljamo odlazak stare i dolazak nove godine, dobar make-up najbolji je asosoar svake dame. Jaka šminka, šljokice i intenzivni ruževi ne samo da su dozvoljeni već su i poželjni u najluđoj noći. Make – up artist, Aleksandra Starčević jedna od omiljenih šminkerka domaćih javnih ličnosti i najuticajnijih blogera osmislila je tri različita look-a koja su idealna za doček 2015. godine. U zavisnosti od toga da li više volite da ponesete crveni karmin ili smokey eyes, izaberite jedan od predloga naše poznate šminkerke.

1. Red lipstick

1pjel

 

Ako postoji beauty look na koji se mozemo osloniti u svakoj glamuroznoj prilici onda je to ovaj čiji je glavni adut crveni karmin. Meni je omiljeni za sve vrste svečanih prilika, pa i novogodišnju noć. U ovoj varijanti moj favorit je bio nezaobilazni „Ruby Woo“ marke „Mac“ preko koga možete naneti sloj bezbojnog lip glossa ako želite sjajniji efekat.

1pp

2. Glitter eye

2pgl

 

Ovaj jednostavni make-up podrazumeva precizno izvučen ajlajner uz dodatak veštačkih trepavica i malo glittera na kapcima što look čini glamuroznim. Najveca koncentracija glitera bi trebalo da bude na sredini kapka. Kako bi izbegli rasipanje šljokica po celom licu, pre nanosenja četku možete nakvasiti vodom. Što se tice usana u ovoj varijanti sam se odlučila za „Mac-ov“ karmin „Pink Pigeon“.

2pp

3. Smokey eye

3psm

 

Ovaj look je nezaobilazan i nikad ne izlazi iz mode, pa je odličan izbor i za novogodišnju noć. Okosnica ovog make-upa su oči uokvirene tamnom olovkom koja licu daje zamagljen i mistican izgled i kapci prekriveni tamnom senkom uz obavezne veštacke trepavice za jos dramatičniji look. Usne u ovom slučaju mogu da budu u nekoj nude nijansi ili sa malo intenzivnijim karminom kao što je „Tangerine dream“ brenda „Mac“.

3pp

Podeli

Scroll to Top