All Black Everything: Crne odevne kombinacije za leto

„All Black Everything“ kombinacija nije uobičajena tokom najtoplijeg godišnjeg doba, ali mnoge trendy devojke odlučuju se na rizik. I uglavnom izgledaju savršeno u crnom čak i na najjačem suncu. Haljine od lepršavih materijala, lagane pantalone, pamučne majice ili komadi od čipke, idealni su za leto, pa čak iako su crni.
Ukoliko partite stil najuspešnijih modnih blogerki u zemlji i svetu, uživaćete u crnoj odeći i tokom jula i avgusta. Predlažemo vam da pronađete komade sa otvorima, prorezima, golim leđima i dubokim izrezima koji će omogućavati vašem telu da diše. Birajte lagane materijale, poput pamuka, lana ili čipke. A za večernje časove, kad temperature padnu, idealna je vanvremenska mala crna haljina.
Iako su prva asocijacija na leto uglavnom jarke ili pastelne boje, a vrlo često i bela odeća, moramo da priznamo da je crna uvek dobra opcija kada želite da i u najobičnijoj prilici izgledate sofisticirano i ženstveno. Uz to, crna odeća vam dozvoljava da se poigravate sa asesoarima i kroz njih izrazite svu svoju kreativnost.


Podeli

Scroll to Top