All black kombinacije za sve one dane kada ne znate šta da obučete

Većina žena će se složiti da je glavno pitanje sa kojim se suočava na početku svakog dana: šta da obučem? Iako svaka od nas ima i više nego dovoljno odeće, uglavnom stojimo ispred širom otvorenog ormara i čini nam se da nemamo niti jedan odgovarajući komad. Najbolje rešenje u takvim situacijama jeste da se oslonimo na jednostavne kombinacije sa kojima ne možemo da pogrešimo, a all black lookovi jedan su od najboljih izbora jer nam crna odeća omogućava da uz minimalno uloženog truda izgledamo chic i doterano.

@clairerose

Krajnje svestrana i jednostavna za kombinovanje garderoba u crnoj boji nalazi se u svakom ženskom ormaru, a iako je volimo tokom cele godine, najdraža nam je za vreme zime kada se po pravilu oslanjamo na najtamniji kolorit. U paru sa klasičnim krojevima, raskošnim tkaninama, pletivom i zanimljivim teksturama, crna je dobila važno mesto i u aktuelnim kolekcijama, pa ćemo i u narednom periodu često nositi jakne, kapute, blejzere ili pantalone u ovoj boji. Crni džemperi, farmerke ili helanke takođe su poželjni u svakom ormaru, a kada želimo da svom all black outfitu damo novu dimenziju, sve što nam je potrebno jesu aksesoari u efektnim bojama.

@leoniehanne

Dozu inspiracije za all black kombinacije donosimo vam u nastavku, a izdvojili smo i naše ovosezonske modne favorite u crnoj boji.

@elenclaesson

@leoniehanne

@pernilleteisbaek

@carodaur

@sonialyson

@zinafashionvibe

@clairerose

@_jessicaskye

@fakerstrom

@emitaz

@greceghanem

@styleheroine

@moderosaofficial

VODIČ ZA KUPOVINU

ZARA,
cena: 7590 din.

ZARA,
cena: 7.590 din.

ZARA,
cena: 1.990 din.

RED VALENTINO,
cena: 20.645 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

H&M,
cena: 1.499 din.

KHAITE,
net-a-porter.com

DRIES VAN NOTEN,
net-a-porter.com

MANGO,
cena: 6.490 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @greceghanem, @leoniehanne
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top