All black kombinacije nosimo i ove jeseni, donosimo vam dozu outfit inspiracije

Ako postoji jedna stvar po kojoj ćemo pamtiti 2022. godinu, onda su to efektne boje. Jarke nijanse zelene, roze, ljubičaste i plave zavladale su modnom scenom još na samom početku proleća, a ovaj trend nije nas napustio ni sa dolaskom jeseni. Mada nam se ovakav razvoj situacije dopada, moramo da priznamo da postoje dani kada nismo raspoloženi za eksploziju boja ili jednostavno biranju odeće želimo da posevetimo minimalno truda. Kao idealan izbor u takvim situacijama, pokazale su se all black kombinacije. Bilo da je reč o dnevnim ili večernjim stajlinzima, sa crnom odećom nikad ne možemo da pogrešimo, a pritom svakom stajlingu daje prefinjenu i elegantnu notu.

Krajnje svestrana i jednostavna za kombinovanje garderoba u crnoj boji nalazi se u svakom ženskom ormaru, a iako je volimo tokom cele godine, najdraža nam je za vreme jeseni i zime. U paru sa klasičnim krojevima, raskošnim tkaninama, pletivom i zanimljivim teksturama, crna boja je, bez obzira na aktuelne trendove, dobila svoje mesto i u novim kolekcijama. U skladu sa tim, i u narednom periodu nosićemo jakne, kapute, blejzere ili pantalone u ovoj boji, a kada želimo da svom all black outfitu damo novu dimenziju, sve što će nam biti potrebno jesu aksesoari u bilo kojoj drugoj boji.

Dozu inspiracije za all black kombinacije donosimo vam u nastavku, a izdvojili smo i naše ovosezonske modne favorite u crnoj boji.

SHOPPING VODIČ

H&M,
cena: 3.199 din.
H&M,
cena: 4.499 din.
H&M,
cena: 3.999 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 99.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 6.290 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 8.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @carodaur
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top