All white kombinacije koje ćemo nositi tokom predstojećih tropskih dana

Pred nama je novi talas tropskih vrućina koje će trajati sve do sredine avgusta zbog čega će nam mudar izbor odeće biti jedan od ključnih prioriteta. Lagane i proračne tkanine definitivno će biti naši glavni saveznici u narednim danima, posebno ako dolaze u beloj boji u kojoj uvek najlakše podnosimo letnje vrućine. Mada bele komade volimo da nosimo u paru s jarkim i pastelnim tonovima ili raskošnim printevima, kada želimo da izvučemo maksimum iz svojih omiljenih odevnih predmeta najradije biramo efektne all white kombinacije.

@darjabarannik

Istovremeno svestrani i efektni outfiti u beloj boji mogu biti pravi odgovor na sve naše modne dileme u ovo doba godine, bez obzira na to da li biramo stajling za plažu, ležernu šetnju gradom ili odlazak na posao. Dok će bela košulja i pantalone biti pun pogodak za odlazak u kancelariju, na letovanju ćemo nositi heklane haljine ili tunike, a za neobavezan izlazak najradije ćemo birati šorts i majicu ili top na jedno rame i suknju.

@deborabrosa

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih letnjih all white stajlinga. Ono što smo od njih naučili jeste da nam ova boja ostavlja bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje s teksturama i siluetama, ali i sa spajanjem naizgled nespojivih komada i aksesoara. Tako elegantnu haljinu možete poneti s omiljenim parom patika ili svilenu košulju i šorts od teksasa. Kada želite da izbegnete monotoniju, uvek možete da se poigrate s aksesoarima, kao što su marame, upečatljiv nakit ili obuća u neočekivanoj boji. Dozu inspiracije potražite u nastavku, a čeka vas i vodič za kupovinu ključnih komada u suptilnoj beloj boji.

@darjabarannik

@moderosaofficial

@carodaur

@belenhostalet

@_jessicaskye

@annabelrosendahl

@darjabarannik

@aymiecahill

@clairerose

@moderosaofficial

@carodaur

@zinafashionvibe

@aninebing

@matildadjerf

@tineandreaa

@aude_julie

VODIČ ZA KUPOVINU

H&M,
Blejzer: 4.499 din,
Pantalone: 3.699 din.

H&M,
Top: 499 din.
Suknja: 2.699 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

CECILIE BAHNSEN,
farfetch.com

GALVAN,
net-a-porter.com

SAVANNAH MORROW THE LABEL,
Top: net-a-porter.com
Suknja: net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @matildadjerf, @moderosaofficial
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top