Ana Bebić u novoj kampanji Kitchig Design nakita

Prepoznatljiva po dobrom glasu, ali i jedinstvenom načinu odevanja, pevačica Ana Bebić često je angažovana u modnim kampanjama. Poslednja u nizu njenih saradnji jeste sa brendom nakita Kitchig Design iza koga stoji njena sugrađanka iz Metkovića, Jadra Brkić. Dve kreativke lako su se složile, a rezultat njihove saradnje jesu odlične fotografije za koje je bio zadužen Stjepan Jozepović.

1ab-18916

– Asesoari su važan deo stajlinga jer nadopunjuju i obogaćuju svaku odevnu kombinaciju dajući joj poseban pečat, a samim tim i stav – tvrdi Ana Bebić i dodaje:
– Rado nosim nakit sa potpisom moje sugrađanke Jadre koja je veoma kreativna i drugačija od drugih, a pritom i divna osoba. Ona konstantno unosi nesto novo i drugačije u svoj rad tako da mi je bilo zadovoljstvo što smo sarađvale. Moram priznati da mi se dopada baš svaki komad iz njene nove kolekcije, jer bi svaki mogla da iskombinujem sa nekom od svojih odevnih kombinacija, ali ako bih morala da izaberem jednu stvar to bi svakako bile njene najpopularnije minđuše u srebrenoj boji.

2ab-18916

Autorka originalnog nakita iz Metkovića deli oduševljenje sa Bebićevom i tvdi da je ovo samo početak njihove saradnje.
– Anu i njenu porodicu poznajem čitavog života tako da njen rad pratim od kad je na javnoj sceni. Već dugo sam imala želju da radimo zajedno, međutim nije bilo lako uskladiti termine. Ovo je naša prva, ali ne i poslednja saradnja. Jako mi je drago i zahvalna sam Ani što je pristala da bude deo čitave priče, kao i timu ljudi koji su bili zaduženi za njen izgled – Ani Rajič, Andrei Zvono i Salonu Mila.

3ab-18916

Podeli

Scroll to Top