Ana Ivanović o saradnji sa brendom Shiseido: Nadam se da ću inspirisati žene

Ana Ivanović je postala globalana ambasadroka za SHISEIDO’S WetForce sistem za zaštitu od sunca. Ona će predstavljati revolucionarni novi proizvod ove kozmetičke kompanije, koji je bez premca u tehnologiji krema za zaštitu od sunca.

1pp ai 10815

Vodeća figura u ženskom tenisu i prvi brend u svetu koji je lansirao UVA zaštitu 1986. godine – partnerstvo između Ane i SHISEIDO otelovljuje obostranu posvećenost stručnosti i zanatstvu.

2p ai 10815

WetForce je jedinstvena među kremama za sunčanje po tome što joj se efikasnost povećava kada dođe u kontakt sa znojem ili vodom.
– Uvek sam volela brend SHISEIDO i zaista sam počastvovana što sam postala njihova ambasadorka i pridružila se toliko poštovanom brendu koji je pionir u tehnologiji – rekla je Ana.

3p ai 10815

– Nadam se da ću inspirisati druge žene ka većem samopouzdanju i podići svest o zaštiti od sunca i jedinstvenim SHISEIDO inovacijama.

4p ai 10815

Yoshiaki Okabe, generalni direktor i međunarodni direktor robne marke SHISEIDO, ovim povodom je rekao:
– Ana Ivanović je poznata po prevazilaženju prepreka na svom putu ka uspehu i po svojoj osvežavajuće humanoj ličnosti – objasnio je i dodao:

5p ai 10815

– Sa WetForce, SHISEIDO je takođe prevazišao znatne prepreke i stvorio novu vrstu veze između sunca i vode. Kao kompanija, SHISEIDO postoji da bi ženama pomagao da dostignu i zaštite svoju lepotu. Partnerstvo između Ane i SHISEIDO simbolizuje obostranu posvećenost veštini, istrajnosti, inovativnosti, obrazovanju i dostizanju viših nivoa performansi u svakoj prilici.

6p ai 10815

Podeli

Scroll to Top