Ana Ivanović predstavila je danas svoj beauty brend Beograđanima

Šest godina nakon što se zvanično oprostila od tenisa, jedna od najvećih zvezda domaćeg sporta Ana Ivanović pokrenula je sopstvenu liniju kozmetike – Ana Ivanović Natural Performance, koju je danas zvanično predstavila i u Beogradu. Tim povodom je u dm drogerie markru u tržnom centru Galerija organizovan događaj tokom kojeg je okupljenim predstavnicima medija i influenserima predstavila svoj novi poslovni poduhvat. Kako je sama rekla, iza čitave priče krije se njena želja da svoj karakter, brigu o zdravlju i ljubav prema sopstvenom okruženju prenese u industriju nege i lepote, te je slogan njenog brenda Prirodno, efikasno i odgovorno.  
– Zadovoljstvo mi je da predstavim kozmetičku liniju Ana Ivanović Natural Performance i u svojoj domovini, što mi je vrlo blisko srcu. Moji proizvodi su dostupni u dm drogerijama, u dm online prodavnici, kao i na sajtu magicbeauty.rs. Kozmetika je namenjena svima, posebno onima koji vode dinamičan i aktivan život i žele da za minimalno utrošeno vreme postignu maksimalne rezultate. Trudili smo se da iskoristimo prirodne sastojke u ovim proizvodima na najbolji mogući način, a trenutno imamo 6 preparata – puder za čišćenje lica, kremu za lice, kremu za negu oko očiju, kao i negu za posebne potrebe kože. Nadam se da ćete probati proizvode i da ćete ih voleti onoliko koliko ih ja volim – poručila je Ana Ivanović i poželela svima srećne praznike.

Ana Ivanović i Dunja Jovanić

Linija Ana Ivanović Natural Performance nudi holistički odgovornu i veoma hranljivu negu punu moćnih sastojaka prirodnog i organskog porekla, koji koži pružaju maksimalnu efikasnost. U svim proizvodima nalazi se najmanje 92 odsto sastojaka prirodnog i organskog porekla, a posebno je važno to što oni ne sadrže sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama, kao i to što se prave bez mineralnih ulja, silikona, parabena i nanočestica.

Ana Ivanović sa Ivanom Maksimović, Milicom Novaković i Milom Vujisić

Minimalistički pristup nezi iznedrio je proizvode namenjene svim tipovima kože, uključujući i osetljivu. Svi proizvodi su nežni za kožu i oslanjaju se na prirodne sastojke kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti, te se bez problema mogu kombinovati. Proizvodi iz asortimana Essential Care čine osnovu svakodnevne rutine nege i pogodni su za sve tipove kože. To su nežno sredstvo za čišćenje u prahu, osvežavajuća nega za područje oko očiju i hranljiva dnevna krema. Liniju Special Care čine serumi koji efikasno dopunjuju svakodnevnu negu. Njihovi moćni i prirodni sastojci posebno deluju na različite potrebe kože, bilo da je u pitanju dodatna hidratacija i blistavost ili uticaj na manju vidljivost pora.

TAGESCREME – dnevna krema
AUGEN-CREME – krema za područje oko očiju
Puder za čišćenje lica
Refining serum
STRAHLKRAFT – Glow serum
FEUCHTIGKEITS – hidratantni serum

Tekst: INJournal magazin
Foto: Darko Radulović, Promo

Podeli

Scroll to Top