Ana Stanić: Odlična atmosfera na promociji CD-a Priča za pamćenje

Nakon višegodišnje diskografske pauze, pop pevačica Ana Stanić u subotu je promovisala svoj novi CD pod nazivom „Priča za pamćenje“. U „Metropolis Music Cafe-u“, prijatelji i fanovi ove umetnice imali su priliku da se druže sa kanautorkom, čuju njene nove pesme i kupe CD po promotivnoj ceni. Pored Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, svoj doprinos ovom albumu dali su i Mirko Vukomanović, Marko Kon, Coby i Rasta. A prvi singl „Neka gori sve“, koji je objavljen u decembru prošle godine, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom. Ova pesma brzo je stekla naklonost publike, tako da je za tu numeru snimljen i spot, a sigurni smo da će i ostale numere imati isti uspeh.
– Na albumu je deset pesama, a snimala sam ga dve godine. Malo ste duže čekali jer, kada ste majka onda morate da se posvetite detetu više nego poslu. Nadam se da će se svima dopasti novi album i da će pesme dugo živeti – rekla je pevačica.
Preslušali smo sve Anine pesme i oduševila nas je njena, za stepenicu viša, muzička zrelost u odnosu na njen prethodni rad.

1p ascd 8215

Podeli

Scroll to Top