Angelina Jolie i Brad Pitt: Supružnici proživljavaju bračnu dramu

Tačno deset godina nakon što su u filmu „Mr. & Mrs. Smith“ igrali supružnike, Angelina Jolie i Brad Pitt ponovo će na velikom platnu dočarati bračni par. Ovog puta u drami „By the Sea“. Strasti koje su se između dvoje umetnika rasplamsale na snimanju krimića o bračnom paru tajnih agenata, a koje su se ubrzo sa seta prenele i na lični život ne prestaju da interesuju publiku širom sveta. Deceniju kasnije, sada već ozbiljni partneri sa šestoro dece, dočaraće nešto drugačije likove.

1p ab 7815

Supružnike koje tumače prolaze kroz krize i turbulentan period u svom odnosu, a radnja je smešten u Francuskoj sredinom 70-tih. Angelina igra bivšu plesačicu Vanesu, dok je Brad pisac Roland. Njih su odlučili da iz Amerike krenu na zajedničko putovanje, ali umesto da se zbliže, tokom puta se sve više udaljavaju. A kada stignu u miran gradić uz more, za njih će se sve promeniti. Provodeći vreme sa stanovnicima toga živopisnog mesta, kroz njihove priče, počeće da rešavaju probleme u svojemu životu.

2p ab 7815

Scenario i režiju potpisuje Angelina, a film je snimljen na atraktivnim lokacijama malteškog ostrva Gozo. Bračni par je počeo snimanje filma samo nekoliko dana nakon što su se venčali prošle godine na njihovom imanju u Francuskoj. Američka premijera „By the Sea“ zakazana je za 13. novembar, a nakon toga će početi da se prikazuje i u drugim delovima sveta.

Foto: IMDB

Podeli

Scroll to Top