Angelina vs Jennifer: Ukrale šou na dodeli Critics` Choice Awards

Iako nisu bile nagrađene na ovogodišnjoj dodeli Critics’ Choice Awards, sve oči bile su uprte u večite holivudske suparnice, Angelinu Jolie i Jennifer Aniston. Filmske dive su se prvi put, nakon šest godina pojavile na istom događaju, što je javnost mnogo više intrigiralo od toga ko će dobiti ovu prestižnu nagradu.
Angie i Jenny ukrale su celokupan šou.
Anistonova je ovog puta bila nominovana za ulogu u filmu Cake, ali je u toj kategoriji trijumfovala Julianne Moore, dok je Jolie bila u trci za najboljeg reditelja za film Unbroken. Nju je pobedio Richard Linklater koji je dobio nagradu za film Boyhood.
Ipak, najvažnije je da do neprijatnih momenata, između nekadašnje i sadašnje supruge Brada Pitta nije došlo. Obe dame su bile poprilično udaljene jedna od druge, što je svakako mudar potez organizatora. One su dostojanstveno i veselo provele veče i plenile su šarmom ljupkošću i odličnim stajlingom.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Jennifer je došla u savršenom cigla Gucci odelu od svile, ispod kog nije imala ništa dok je dekolte ukrasila zlatnom ogrlicom s potpisom omiljenog holivudskog dizajnera nakita, Freda Leightona. Satenske cipele u istoj boji, dizajnera Christiana Louboutina zaokružile su ovu fantastičnu kombinaciju kojom se Jenny izdvojila od ostalih dama.
S druge strane, Angelina se pojavila u raskošnoj, srebrnoj haljini brenda Versace u stilu starih holivudskih diva, na kojoj su postojali nabori u prednjem delu. Glam lokne i njene pune usne savršeno su se ulopile u njen glam look.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top