Anika Božić Al-Sarraj: Devojka sa stilom i stavom

U raznovrsnom carstvu modnih i lifestyle blogova, pažnju nam je privukla online stranica Anike Božić Al-Sarraj koja je javnosti poznata prvestveno kao manekenka. Njen digitalni dnevnik „Anika`s Times“ izdvaja se kako po vizuelnom izledu tako i po kvalitetu sadržaja. Atraktivna autorka na odličan način koristi obrazovanje koje je stekla na Fakultetu političkih nauka, a kasnije i na Maragoni univerzitetu u Parizu gde je završila poslediplomske studije. Podkovana znanjem, piše uvek zanimljive i pitke tekstove. S druge strane, fotografije su očekivano idealne jer je od svojih tinejdžerskih dana ispred objektiva. Iskusna u poslu modela sa podjednakom lakoćom može da ponese casual i glamurozne stajlinge, pa čak i muški smoking.
Anika živi na relaciji Beograd – Pariz – Kairo, uvek je u pokretu, a njen način odevanja prati njen životni tempo. Ona voli da eksperimentiše sa različitim stilovima i može sebi da priušti sve „must have“ komade u sezoni, ali svakoj odevnoj kombinaciji daje pečat dame. Ako se ikad zapitate kako da u lični stil implementirate trendi komade sezone, pogledajte kao to čini Anika, jer to radi bez greške. Njeni dnevni izbori, često sadrže jedan upečatljiv komad koji je ključan u celoj kombinaciji. Ipak, Božićeva najviše voli klasične odevne predmete i upravo zato nam je najveće modno nadahnuće.
Na njenom blogu se pored različitih fashion predloga mogu pročitati i drugi interesantni sadržaji, a pre svega reportaže sa njenih putovanja.

7p

5p

4ab

3ab

2ab

1ab

Podeli

Scroll to Top