Anita Lazić: Moje iskustvo podmlađivanja sopstvenom plazmom

U savremenom svetu u kome je negovan izgled u mnogim profesijama prioritet, od žene se očekuje da zadrži mladolikost i lepotu. Sa kojim zahtevima se svakodnevno susreće i kako uspeva da očuva svežinu uprkos stresu i obavezama, otkriva nam Anita Lazić koja vešto koristi dostignuća estetske medicine.

– Kada se bavite javnim poslom vaše telo postaje vaš instrument i zato je veoma važno da se prema njemu odnosite sa posebnom pažnjom. Lice za glumca, ali i profesionalnog komunikatora, jeste ogledalo njegovog unutrašnjeg bića, emocija i misli. U tridesetim godinama ne možemo se više oslanjati samo na genetiku, već moramo pomoći prirodi mudrim korišćenjem benefita estetske medicine – ističe Anita Lazić, promotivno lice ordinacije za estetsku medicinu „Estera“.

1p e 221015

Koliko joj je bitan odabir pravog doktora kome će poveriti brigu o svojoj koži, govori činjenica da je radije birala da ne ide ni na kakve tretmane, nego da rizikuje i da se prepusti nekome ko nije u potpunosti kompetentan. Pristalica je mišljenja da svaka žena ipak ume da odabere istinske stručnjake kojima će sa punim poverenjem prepustiti brigu o svom izrazu. Veoma je važno i da ima zdrav odnos prema sebi, da voli svoj lik u ogledalu, nikada ne želeći da bude neko drugi, već da samo da sjaj svojoj posebnosti.

– Pri upoznavanju sa dr Nenadom Stankovićem, od prvog trenutka stekla sam poverenje koje je brzo preraslo i u prijateljstvo. Zato mogu da se oslonim na njegovu stručnu pomoć u svakodnevnoj nezi lica, tela i kose. Predložio mi je PRP odnosno tretman krvnom plazmom koji je najprirodniji način da vratite sjaj licu, jer ono postaje osveženo, zategnuto i podmlađeno. Veoma mi je bitno to što tretman ne traje dugo, te mogu da se vratim svojim dnevnim aktivnostima neposredno nakon tretmana. PRP je pravi put i do jake kose koja je otpornija na kidanje, njen kvalitet se vidno poboljšava i kosa dobija na čvrstini i volumenu – zaključuje Anita.

Akcija za oktobar – 20% popusta na hemijski piling
Estetski centar „Estera“, 066/378 – 372
Šumatovačka 111/20; Beograd, Vračar
www.ESTERA.rs

Foto: Marko Todorović

Podeli

Scroll to Top