Antonina Petković i Irina Đurašković: Srpkinje koje su osvojile Milano

Modeli agencije Models Inc., Antonina Petković i Irina Đurašković pokorili su modne piste na Nedelji mode u Milanu. U italijanskoj prestonici mode Antonina je još jednom pokazala da je jedna od naših najuspešnijih devojaka u svetu mode. Nova muza Armanija, ove godine prošetala je u kreacijama najprestižnijih brendova – Just Cavalli, Etro, Alberta Ferretti i Philip Plein. I to nije sve. Ona je bila u zvezda večeri na predstavljanju kolekcije za predstojeću jesen i zimu italijanske mode kuće Costume National, jer je i otvorila i zatvorila njihovu reviju.

3p mi 4315

Petkovićeva nije bila jedina Srpkinja koja je očarala publiku na Milan Fashion Week-u. Pridružila joj se još jedna devojka iz agencije koju vode Danijela Amidžić i Mirjana Udovičić. Njihova nova modna zvezda Irina Đurašković imala je priliku da bude jedan od modela na Pradinoj reviji i dobila je tom prilikom najveći aplauz.

2p mi 4315

– Imala sam veliku privilegiju da na Nedelji mode u Milanu ponesem modele prestižnog brenda Prada. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna, jer sam u potpunosti opravdala očekivanja ljudi koji su me angažovali. Velike pohvale dobila sam i od svetskih dizajnera i modnih kuća kao što su Dolce & Gabbana, Dior, Givenchy, Marc Jacobs… I kasting direktori na samoj manifestaciji bili su puni reči hvale za mene, što mi je neizmerno prijalo i još više uticalo na moje samopouzdanje. Ne stedeći komplomente, rekli su mi da sam posebna i predivna, a najpoznatiji među njima, kasting direktor Marnija je izjavio da ćemo se još dugo sretati po revijama i kastinzima – kaže Irina i dodaje da nije ni slutila da će ovako brzim koracima krenuti ka modnom vrhu i imati prilike da sarađuje sa najpoznatijim imenima iz sveta mode.

1p mi 4315

– Veliku zahvalnost za vrtoglavi uspeh na modnoj sceni dugujem mojoj matičnoj agenciji Models Inc. Jedna od direktorki agencije Danijela Amidžić mi je potpuno nesebično ukazala na modni potencijal koji posedujem i predstavila me najvažnijim agentima iz sveta mode. Moji snovi polako počinju da se ostvaruju – sa osmehom porucuje Irina, koja je već otputovala u Pariz gde je očekuje poslednja u nizu četiri najveće svetske nedelje mode.

Podeli

Scroll to Top