Antonina Petković zvezda septembarskih izdanja magazina Elle i Vogue

Već na samom početku karijere impresionirala je čuvenu Viktoriju Bekam, a potom je postala i miljenica čuvenog Karla Lagerfilda, ali i drugih najčuvenijih dizajnera današnjice koji se utrkuju da je angažuju na svojim revijama ili u reklamnim kampanjama. Trenutno naš najangažovaniji top model Antonina Petković uspela je da bar u svetu mode ujedini ove jeseni Ruse i Amerikance. Naime, atraktivna lepotica, koju zastupa agencija Models Inc. – Elitte Model Look, našla se u septembarskim izdanjima magazina Vogue za rusko tržište, ali i na stranicana američkog Elle-a. 

Nakon što je tokom leta proslavila punoletstvo, ali i zabežila odlične poslovne uspehe na Nedelji mode u Parizu i na reviji visoke mode brenda Dolce&Gabanna na italijanskom ostrvu Kapri, zgodna brineta nastavlja da krupnim koracima osvaja svetsku modnu scenu. Najpre je snimila editorijal za Elle US kada je imala priliku da sarađuje sa čuvenom fotografkinjom Yelenom Yemchuk, dok je za stajling bila zadužena Lori Goldstein.

elleus

Usledilo je fotografisanje za rusko izdanje Vogue-a što je posebno obradovalo našu lepoticu koja je više puta u svojim intervjuima naglašavala da joj je jedan od najvećih modnih snova da se nađe na naslovnici tog magazina. Snimanje editorijala za najprestižniji fashion časopis dovelo ju je korak ispred zacrtanog cilja. Tom prilikom upoznala je etabliranog fotografa Stevena Menseila sa kojim je saradnja bila pravo zadovoljstvo. Osim što je Steven očarao našu lepoticu, i ona je na njega ostavila izvanredan utisak.

vogue

Dirnut lepotom i profesionalnošću mlade Antonine Steven ju je preporučio svojoj prijateljici, čuvenoj dizajnerki Ani Sui koja je odmah našu manekenku angažovala na svojoj reviju na Nedelji mode u Njujorku. Petkovićeva je na protekloj fashion smotri radila i za druge kreatore i brendove među kojima je i Coach. Sledeće nedelje, nju očekuje učešće i na Fashion Week-u u Londonu, a potom i u Parizu i Milanu.

antonina poslednja

Podeli

Scroll to Top