Atraktivni topovi koji će obeležiti sezonu partyja

Sezona prednovogodišnjih žurki u punom je jeku, a ukoliko ste na vreme obezbedili COVID propusnice, verujemo da poslednjih dana ne propuštate sva ona okupljanja i druženja koja se sama nameću na samom kraju godine. Iako zabave ovog puta nisu toliko masovne, i dalje podjednako uživamo i u njima i u svim onim elegantnim i svetlucavim komadima koji idu uz njih. Ovo je period kada iz svojih ormara izvlačimo najraskošnije komade, poput haljina, pantalona, suknji sa šljokicama i naravno glamuroznih topova.
Uz malu crnu haljinu, elegantni topovi su i ovog decembra naši najbolji saveznici jer uvek izgledaju chic i efektno, a uglavnom odlično funkcionišu sa većinom stvari koje imamo u ormaru. Statement top uvek dobro ide uz famerke, ima moć da transformiše najjednostavnije crne pantalone, ali će uvek savršeno izgledati i u paru sa suknjama, bez obzira na to da li je u pitanju mini ili midi dužina.
Mada su neki modeli, poput korseta ili topova sa šljokicama uvek aktuelni, svaka nova sezona donosi nam i nekoliko novih trendova. Ako planirate kupovinu još jednog modela, u nastavku vam donosimo pregled trenutno najpopularnijih party topova.

ŠLJOKICE

@theindiaedit

@ninasandbech

Topovi sa šljokicama svakako su all time favoriti bez kojih ne možemo da zamislimo sezonu partyja. Mada ih možete nositi sa gotovo svim komadima iz ormara, uvek će najbolje izgledati u paru sa jeansom.

DSQUAERED2,
farfetch.com

H&M,
cena: 2.699 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

PERJE

@weworewhat

@ninasandbech

Komadi sa perjem ponovo su, posle dužeg vremena, na modnom radaru i savršeno idu uz sezonu partyja.

BERSHKA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 8.990 din.

LAPOINTE,
net-a-porter.com

KORSETI

@moderosaofficial

@handinfire

@leoniehanne

Sada je pravi trenutak da istaknete svoj seksepil i ponesete efektan korset. Birajte modele u crnoj boji jer ćete izgledati elegantno i svedeno i nećete morati da se plašite da li ste prešli granicu.

BERSHKA,
cena: 3.290 din.

RTA,
mytheresa.com

ZARA,
cena: 2.990 din.

NAKED TOPOVI

@handinfire

@xeniaadonts

Naked topovi još jedan su način da istaknete seksepil. Kombinujte ih s pantalonama ili farmerkama, a odlično funkcionišu i s kožnom mini suknjom.

ZARA,
cena: 3.290 din.

PATRIZIA PEPE,
farfetch.com

BERSHKA,
cena: 2.590 din.

CROP MODELI

@leoniehanne

@carodaur

@ninasandbech

Kratki top i pantalone ili farmerke s visokim strukom uvek su dobar izbor u sezoni partyja, a ovu kombinaciju možete nadograditi i oversized blejzerom.

H&M,
cena: 3.999 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

ALEXANDER MCQUEEN,
farfetch.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top