Back to basic: Dvanaest modela cipela koje su vam jedino potrebne

Osim dijamanata, prilično smo sigurni da su i cipele najbolji prijatelji svake žene. Ova pasija koja nikada ne prestaje, za nas je sasvim ok. Bez obzira koliko pari imali, u našem cipelarniku uvek postoji mesto za bar još jedan novi model. Sa naizgled beskrajnim mogućnostima koje nam stižu svake sezone, ponekad je teško ne sakupiti čitavu kolekciju obuće u duginim bojama, ili nam se desi da imamo više od deset pari crnih čizama. Da nam se ne bi desilo da nam cipelarnik bude prepun različite obuće, a da opet nemamo pravi par za našu idealnu odevnu kombinaciju, donosimo vam jednostavan vodič koji će vam pojednostaviti kupovinu obuće. Uz dvanaest klasičnih pari, imaćete svoje idealne cipele za svaku priliku, a uz to ćete nesumljivo izgledati chic.

6p vbc 17415

1. Crne salonke
Ovaj par cipela svaka žena jednostavno mora posedovati. Svejedno je da li ćete se odlučiti za par od kože, antilopa ili lakovani model. Crna salonka će svakom vašem outfitu osigurati dozu sofisticiranosti i ženstvenosti.

Foto: Instagram/songofstyle
Foto: Instagram/songofstyle

2. Sandale sa kaišem
Kaiš koji je odmah iznad zgloba učiniće vaše noge dužim, a ovaj par sandala idelano se može kombinovati i uz suknje, haljine i pantalone. Zbog toga je i neophodan u svakom cipelarniku.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

3. Poluduboke čizme
Ovaj moćan model se takođe može odlično kombinovati i sa suknjama i sa farmerkama i zbog toga je idealan.

Foto: seamsfordesire.com
Foto: seamsfordesire.com

4. Baletanke
Ne postoji model obuće koji istovremeno pruža udobnost i sofisticiranost kao što to čine baletanke. Svejedno je da li ćete izabrati klasične crne ili par u jarkoj ili pastelnoj boji, nećete pogrešiti.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

5. Animal print
Cipele sa visokom petom u zmijskom ili leopard printu daće dozu chica svakom vašem stajlingu. Ovakav par možete slobodno kombinovati i sa drugim printovima i poigravati se sa kombinacijama.

 

6. Metalik visoka peta
Cipele sa štiklom u metalik nijansi uvek su odličan izbor za večernje izlaske, a odlično se kombinuju i sa dnevnim stajlinzima i zbog toga su na našoj listi.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

7. Sandale sa niskom petom
Povratak devedesetim ogleda se i u povratku trenda kada su u pitanju sandale sa niskom petom. Ovaj model izdužiće malo vašu figuru, ali će vam istovremeno obezbediti i udobnost.

Foto: fashionvibe.net
Foto: fashionvibe.net

8. Cipele sa platformom
Ovaj model obezbediće vam chic izgled, a uz to će i izdužiti vašu figuru.

Foto: Instagram/myshoeroomblog
Foto: Instagram/myshoeroomblog

9. Patike
Dobar par patika nije više rezervisan samo za odlazak na vikend piknik već se može odčično kombinovati i uz svakodnevni stajling.

Foto: Instagram/kristina_bazan
Foto: Instagram/kristina_bazan

10. Ravne sandale
Ovo je par koji je svakoj ženi neophodan tokom leta. Uz dobro izabrane ravne sandale možete izgledati ženstveno, a da pritom udobnost ne izostane.

Foto: zorannah.com
Foto: zorannah.com

11. Duboke čizme sa petom
Idealan par za jesen i zimu. Izaberite model sa debljom petom i moći ćete da provedete u njemu i čitav dan.

Foto: anaristic.com
Foto: anaristic.com

12. Čizme za sve vremenske uslove
Jednostavne ravne crne čizme idealne su i za zimu, ali ih možemo nositi i tokom proleća i leta jer se, pored pantalona, savršeno kombinuju uz sve vrste suknji i haljina.

Podeli

Scroll to Top