Bela atlet majica potrebna je u svakom ženskom ormaru, evo kako možete da je kombinujete

Ako premotate film godinu dana unazad setićete se da je u prošlog maja počela prava pomama za belom atlet majicom sa anagramom brenda Loewe, koja je u jako kratkom roku stekla status it komada sezone. Ubrzo je i Prada lansirala sličan model sa njihovim čuvenim triangle logotipom za kojim nije vladalo ništa manje interesovanje, a bele atlet majice (sa potpisom dizajnerskog brenda ili ne) postale su must have u ormaru svake žene.

Godinu dana kasnije, situacija se ni malo nije promenila pa se sa dolaskom toplih dana modne insajderke sve više okreću ovom komadu. Očekivano, i dalje su najpopularnije majice sa Loewe i Prada potpisom, ali su i mnogi drugi brendovi ponudili svoje verzije. Ipak, i bilo koja klasična verzija sasvim je poželjna.

Bela majica na bretele jedan je od ikoničnih komada sa početka milenijuma koji je doživeo je veliki comeback, a mi je volimo jer je jednostavna i nenametljiva što nam pruža bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Dok još traje proleće nosićemo je uz pantalone i farmerke, a kasnije i uz mini i midi suknje i šortseve.
Najveći bonus ovog komada upravo je to što može da postane baš sve što poželimo pa se lako prilagođava dnevnim i večernjim, ležernim i formalnim prilikama.

Ako delite naše oduševljenje ovim komadom, u nastavku vam donosimo još odličnih predloga za kombinovanje bele atlet majice, kao i vodič za kupovinu.

GIVENCHY,
mytheresa.com
SAINT LAURENT,
mytheresa.com
OFF WHITE,
mytheresa.com
MICHAEL KORS,
cena: 29.559 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @smythsister, @lara_bsmnn
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top