Bela košulja i crne pantalone idealna su prolećna kombinacija

Prave prolećne temperature uveliko su stigle, a to znači da je odličan trenutak da iz ormara izvadimo sve prozračne i lepršave komade u kojima ćemo provesti naredni period. Iako se radujemo što ponovo imamo priliku da obučemo razigrane haljine, koje su nam po pravilu najbolje prijateljice tokom prolećne i letnje sezone, činjenica je da postoji čitav niz mnogo efektnijih, a u suštini vrlo jednostavnih kombinacija, na koje možemo da se oslonimo u skoro svim prilikama. Jedna od naših omiljenih svakako je spoj bele košulje i crnih pantalona.

Bela košulja i crne pantalone spadaju u malobrojne komade koji se nalaze u svakom ženskom ormaru, nezavisno od godina i ličnog stila. S druge strane, spoj ova dva komada jedna je od vanremenkih kombinacija na koje možemo da se oslonimo uvek i svuda.

Mada se možda na prvi pogled čini da nam ova kombinacija ne ostavlja mnogo prostora za kreativnost, fotografije koje upravo gledate pokazuju da nije baš tako. Belu košulju i crne pantalone možete poneti u paru sa blejzerom ili trenč mantilom i dobićete odličan outfit za odlazak u kancelariju, ali ako ih iskombinujete sa majicom na bretele i japankama imaćete stajling za plažu. Ako želite kombinaciju za svaki dan, ponesite ih uz kačket i mokasine, a odlično funkcionišu i sa starkama.

Postoji mnogo opcija za kombinovanje ovih vanvremenskih komada, a na vama je samo da izaberete pravu. Ukoliko planirate da u svoje ormare ove sezone unesete novu košulju ili pantalone, u nastavku svom spremili i shopping vodič.

H&M,
cena: 3.199 din.
RED VALENTINO,
cena: 24.774 din.
RESERVED,
cena na upis
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.
H&M,
cena: 2.199 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @fakerstrom
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top