Ova jednostavna outfit formula trenutno je najpopularnija na Instagramu, a pogodna je za sve prilike

Bela majica i slip suknja u krem nijansama najviralnija je kombinacija za leto 2024

Mada svakodnevno tragamo za lookovima sa društvenih mreža i modih pista kako bi uvek bili u korak sa najaktuelnijim trendovima, retko kada se dogodi da jedan outfit toliko obzme modnu zajednicu da ga viđamo na svakom koraku. Upravo to se desilo ove sezone sa jednom od najjedostavnijih, a uvek uglađenih kombinacija. U pitanju je outfit formula koja se sastoji od smo dva komada – bele majice i slip suknje u krem nijansi.

Ovu vanvremensku kombinaciju u poslednje vreme toliko smo puta videli na Instagramu da smo prestali da brojimo. Ipak, moramo priznati da nas ovaj scenario ni malo ne iznenađuje kada imamo u vidu da su bele majice obavezan deo svakog ženskog ormara u ovo doba godine, a da su se slip suknje ove sezone vratile u velikom stilu. Iako u paru sa belom majicom zapravo možemo da ponesemo slip suknju u bilo kojoj boji, modne insajderke najviše vole da ih kombinuju sa suknjama u krem, bež ili boji slonovače. Na ovaj način postižu besprekoran letnji look koji uvek izgleda svedeno i elegantno, bez obzira na to da li će se odlučiti za klasičnu majicu sa kratkim rukavima ili atlet model.

Bela majica i slip suknja su savršen modni par

Ako se pitate zbog čega je kombinacija bele majice i slip suknje u svetlim nijansama toliko popularna, odgovor je jednostavan. Ovaj outfit gotovo da ne zahteva nikakav trud kada se spremamo za izlazak iz kuće, a pritom uvek izgleda svedeno i uglađeno. Na sve to, lako se prilagođava svim dnevnim, ali i večernjim prilikama. Ukoliko se odlučite za majicu kratkih rukava, odličan je izbor za kancelariju dok je atlet majica pogodnija za slobodno vreme ili večernji izlazak. Kada svemu tome dodamo da uz belu majicu i bež suknju možemo da ponesemo bilo koje sandale ili torbu, onda je popularnost ove outfit formule potpuno logična.

Ukoliko smo vas ubedili da isprobate najnoviju viralnu kombinaciju za leto, u nastavku smo vam pripremili i vodič za kupovinu.

INJournal izbor

BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com
MASSIMO DUTTI,
cena: 5.590 din.
JIL SANDER,
mytheresa.com

Tekst: Ivana Nikolić
Naslova fotografija: @orlaithmelia_@_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top