Besprekorne odevne kombinacije: Obožavamo stil Ivana Španović

Atraktivna i šarmantna, atletičarka Ivana Španović već godinama unazad obožavana je od strane nacije zbog svojih izvandrednih sportskih rezuletata i skromnosti. Ali, ova ljupka dvadesetčetvorogodišnjakinja i više je od toga. U poslednje vreme, uspešna sportistkinja prepoznatljiva je i po svom jedinstvenom stilu odevanja koji se sa punim pravom može porediti sa najvećim ikonama stila današnjice.
Njen besprekorni modni ukus i osećaj za stil, svakodnevno možemo da partimo na Instagram profilu na kome ima više od četrdeset hiljada pratilaca. Osim fotografija iz sportskih dvorana, teretane ili sa takmičenja, Španovićeva često sa svojim fanovima deli i privatne slike na kojima je uvek u savršenim modnim kombinacijama.
Svejedno da li se odluči za opušten dnevni stajling ili za elegantni outfit, lepa brineta sa podjednakom lakoćom ume da iznese svaki odevni predmet, a šik izgled ne izostaje ni kada je na plaži. Njena sposobnost da sklopi savršenu odevnu kombinaciju vredna je svakog divljenja i stoga odaje utisak devojke koja istinski voli modu.
Zbog toga i ne čudi što je sve češće angažovana za fashion fotografisaija, a poslednje u nizi bilo je za klub Reset. Pogledajte neke od najlepših Ivaninih Instagram postova po našem izboru.


Podeli

Scroll to Top