Bestseler bronzeri sa kojima će čak i make-up početnici postići realistične konture

Konturing je već godinama jedan od vodećih make-up trendova čiji je cilj postizanje sofisticirane igre senki koje daju vizuelnu strukturu licu. Da bi se dobio željeni rezultat potrebno je da make-up četkom nanesete bronzer ispod jagodične kosti, na rubove čela, viličnu kost, a kako bi boja bila uravnotežena bez dodavanja proizvoda četkom pređite preko vrata, brade i nosa. Ukoliko uspešno obavite ovaj zadatak vaše lice biće definisano, a ten topao i prirodan. Za nešto složenije konturisanje, osim bronzera biće vam potreban i puder za konturisanje u hladnim tonovima koji će dati vizuelnu strukturu licu dok bronzer služi za stvaranje senki.

10 bronzer

@camilacoelho

Iako je za svakodnevni make-up sasvim dovoljno utopliti lice bronzerom, problem nastaje što većina devojaka bira pudere za konturisanje i to uglavnom u mnogo tamnijoj nijansi nego što im je potrebna. Usled toga im lice često izgleda prljavo, a konture su uočljive iako je cilj ove tehnike suptilna definicija lica.

11brozer

@vikyandthekid

Da biste imali realistične konture, pre svega je važno da odabrete pravi proizvod. Devojkama sa svetlijim ili srednjim tonom kože najlešče odgovaraju taupe ili neutralne nijanse dok su maslinastim i tamnijim tonovima potrebne nijanse sa dubljim, zlatnim podtonovima koji će igru senki učiniti prirodnijim a licu će pružiti potrebnu toplinu. Zapamtite da pravilan izbor proizvoda ima ključnu ulogu za postizanje željenog izgleda, a uz malo vežbe tehnikom ćete lako ovladati. Zato smo u nastaku izdvojili nekoliko bronzera sa najboljim recenzijama šminkera sa kojima ne možete da pogrešite. Svaki od proizvoda kreiran je tako da će čak i make-up početnici lako postići suptilnu igru senki.

1 milk chocolate

Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer

2 dior

Diorskin Mineral Nude Bronze

3nmu-211191

Chanel Soleil Tan de Chanel Bronzing Makeup Base

4 bobbi brown

Bobbi Brown Bronzing Powder – Golden Light

5 hoola

Benefit Hoola Matte Bronzer

6 dg

Dolce & Gabbana Solar Glow Ultra-Light Bronzing Powder

7 ysl

YSL Beauty Sahariennes Bronzing Stones

8THE BALM BETTY LOU MAINZER BRONZER HIGHLIGHTER

The Balm Betty Lou Mainzer Bronzer

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @camilacoelho
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top