Bestseler preparati koji daju vidljive rezultate u borbi protiv celulita

Statistički podaci govore da se više od 90% žena suočava sa celulitom, a među njima i one koje su u top formi. Ovaj najveći neprijatelj ženske kože nastaje zbog nagomilavanja masnoća i toksina usled čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima. Mada postoje različite škole mišljenja kada je reč o borbi protiv pomorandžine kore, među kojima je i ona da je reč o problemu koji se ne može rešiti nijednom poznatom metodom, činjenica je da danas postoji mnogo tretmana i proizvoda koji daju rezultate.

11c 14719

@sincerelyjules

Važno je imati u vidu da kada želite da se rešite celulita najpre morate povesti računa o ishrani, potom se i fizički aktivirati, a na trećem mestu su anti-celulit preparati i tretmani. Podjednako je važna i disciplina što znači da bi tokom čitave godine trebalo da se vodi računa o koži, a ne samo za vreme letnje sezone.
Na tržištu postoji niz anti-celulit proizvoda, od kojih mnogi nisu efikasni, zbog čega su ovi preparati na lošem glasu, pa se devojke koje ih koriste smatraju lakovernim, jer mazanjem kreme pomorandžina kora neće nestati. U tome ima istine, ali kvalitetni proizvodi koji su bogati aktivnim sastojcima itekako mogu dati vidljive rezultate, naročito ukoliko promenite druge loše navike koje pospešuju stvaranje celulita.

12c 14719

@sincerelyjules

Kada govorimo o proverenim anti-celulit proizvodima definitivno najefikasniji domaći preprata je Thiomucase anticelulit gel, koji proizvodi farmaceutska kuća Hemofarm, a tajni sastojak ovog preparata je enzim mukopolisaharidaza. S druge strane, najpopularniji proizvod u svetu beauty blogerki je Brazilian Bum Bum Cream, koja sadrži guaranu zahvaljujući kojoj stimuliše cirkulaciju. Farmaceutska struka ne deli baš isto mišljenje s blogerkama, pa je za kremu broj jedan u borbi protiv celulita ove godine proglašena Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert. Veoma kvalitetan proizvod – Lipogen AC lansirala je i čuvena francuska kuća Biologique Recherche, koji mnogi smatraju revolucionarnim. Osim pomenutih postoji još nekoliko preparata sa odličnim recenzijama kako od strane stručnjaka, tako i zadovoljnih korisnika. U nastavku pogledajte o kojim proizvodima je reč, a ukoliko se odlučite da isprobate neke od njih, savetujemo vam da pre nanošenja uradite piling kože kako biste dodatno podstakli cirkulaciju.

1c 14719

Thiomucase anticelulit gel

2c 14719

Brazilian Bum Bum Cream

3 c 14719

Clarins Anti-Cellulite Contouring Expert

5 c 14719

Biologique Recherche Lipogen AC

4c 14719

Sisley Intesive Anti-Cellulite Body Care

7c-27317

Sisley Phyto Svelt Global Anti-Cellulite

3c-27317

Collistar Biorevitalizing Anticellulite Concentrate

10c-27317

Shiseido Body Creator Sculpting Gel

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top