Beyonce: Emotivnim videom obeležila godišnjicu albuma „Yours and Mine“

Album iznenađenja „Yours and Mine“ koji je prošlog decembra odjeknuo širom sveta potvrdio je zvezdani status pevačice Beyonce. Oborio je sve rekorde slušanosti, a slavna umetnica postala je zahvaljujući njemu žena sa najviše osvojenih Grammy nagrada. I ovog decembra, iz radionice gospođe Carter stiglo je iznenađenje, ali sada u vidu kratkog emotivnog filma u kome otkriva mnoge detalje o svom životu, statovima, karijeri, slavi…
– Ja nekada poželim da sam anonimna, da hodam ulicom, baš kao i svi ostali. Pre nego što sam postala poznata, bila sam samo devojčica sa gitarom u rukama. Bila sam samo devojka koja je želela kuću sa prelepim pogledom na plažu. A sada kada sam poznata, teško je raditi jednostavne stvari. Najteža stvar je odustati, ali kao što me je mama uvek naučila, moram biti jaka, nikada ne smem biti žrtva i nikada ne smem praviti izgovore i da očekujem od nekoga da će mi stvoriti nešto što mogu da stvorim sama – rekla je pop zvezda na početku svog videa i dodala:
– Kada ste poznati, više vas niko ne gleda kao ljudsko biće. Postajte vlasništvo javnosti i ne postoji ništa više stvarno u tome. I ja sam odrasla sa mnogo trauma i konfilikata, kao i svi drugi. Moje bekstvo je uvek bila muzika i srećna sam što je ona postala i moj posao. Ali, potrebno vam je nešto stvarno da bi išta od ovoga značilo. Morate imati nešto što je večno, nešto što je nevidljivo – nastavlja ona i zaključuje:
– Da nisam prošla toliko bolih iskustava u mom životu, ne bih bila ja!

Podeli

Scroll to Top