Bili smo na otvaranju radnje novog brenda DePante Socks

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zemunu, u Bulevaru Nikole Tesle, ove nedelje otvorena je prva radnja domaćeg brenda DePante Soks, koji kupcima nudi jedinstvene čarape na domaćem tržištu. Reč je o muškim i ženskim čarapama izrađenim od drveta bukve, bambusa i merciziranog pamuka, a specifične su i po tome što nemaju šavove. Zbog originalnog načina izrade ne radi se serijska proizvodnja već se svaki par stvara sa posebnom pažnjom i ljubavlju i to po najvišim ekološkim standardima.

Iza čitavog projekta stoje pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić koji su, zahvaljujući velikom trudi i posvećenosti, u doba pandemije uspeli da ostvare svoj san.

Sofija Rajović i Jovan Pantić

U skladu sa filozofijom brenda, i prva DePante Sokcs radnja ima odgovarajući enterijer u kome dominiraju elementi od prirodnih materijala, poput kože i drveta, a tu su i vintage komadi koji svakom kupcu pružaju jedinstven doživljaj prilikom izbora čarapa.

Višnja Petrović, Dušica Jakovljević i Marija Mikić

Novi poslovni poduhvat poznate pevačice i njenog supruga podržale su brojne javne ličnosti, kao što su glumice Dragana Mićalović, Olja Lević, Teodora Bjelice i Sofija Rajović, muzičari Stefan Cvijović Cvija, Miloš Vuksanović Vuksa i Ljubomir Perućica, zatim voditeljka Dušica Jakovljević, manekenka Ana Rajković, dizajner Saša Milojković i mnogi drugi. Svi oni uživali su u prijatnom druženju, a imali su priliku i da izaberu svoj prvi par DePante čarapa.

Ana Rajković i Cvija sa prijateljima

Teodora Bjelica i Lucija Hajić

Ana Rajković i Jovan Pantić

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top