Bili smo na promociji nove Kérastase linije koja rešava problem peruti, evo šta smo saznali

Na elegantnom branču u centru Beograda, uz prisustvo odabranih zvanica, juče je predstavljena inovativna Kérastase Symbiose linija koja sadrži formulu za dugoročno otklanjanje peruti dok istovremeno pruža doživljaj nege kose prepoznatljive za ovaj brend. Stvaranje nove Symbiose linije inspirisano je razumevanjem žena i onoga što im je bilo značajno kako bi se osećale dobro, što je i očekivano ako imamo u vidu da je Kérastase poznat je po tome što već decenijama kreira negu koja ispunjava sve potrebe klijenata.

Najnovija istraživanja pokazuju da se čak dve milijarde žena na planeti danas suočava sa peruti, a ipak samo 17% njih koristi proizvode za kosu protiv peruti zbog čega se najveći broj njih konstantno suočava sa neprijatnostima koju ova pojava nosi sa sobom. U skladu sam tim, Kérastase predstavlja novu negu protiv peruti za uravnoteženu obnovu ćelija koja zadovoljava sve potrebe, pružajući istovremeno inovativnu formulu i luksuznu rutinu koja obezbeđuje dugotrajno rešenje u borbi protiv peruti. Zasnovana na nauci bio-afiniteta, ova formula deluje na uzrok peruti dubinski pročišćavajući pore od peruti dok vraća ravnotežu mikrobioma na skalpu, za dugoročne rezultate do sedam nedelja bez peruti.

Novu liniju čini šest proizvoda koji omogućavaju kreiranje personalizovane rutine koja budi sva čula. Prvi korak nege je mikro-piling koji automatski uklanja mrtve ćelije sa skalpa i obezbeđuje da koža diše. Nakon toga sledi upotreba kupke, a na raspolaganju su dve vrste namenjene masnom ili suvom skalpu, a potom i nega koja je specifično određena prema tipu vlasi kako bi obezbedila odgovarajuće dejstvo bilo da je dlaka tanka ili deblja zbog čega ovaj ritual doprinosi prijatnom osećaju skalpa, hidriranosti vlasi, kao i sjajnijoj i negovanoj kosi bez peruti. Noćni serum za dodatnu negu predstavlja poslednji korak rutine koji kosi daje dodatni sjaj i obezbeđuje dugotrajnu otpornost na perut.

Nova Symbiose linija lansirana je juče na događaju za odabrane predstavnike medija i influensera, kada su prisutni učestvovali u intimnim diskusijama povodom razbijanja stigme vezano za perut. Tom prilikom je profesionalna edukatorka brenda Kérastase i vlasnica jednog od najboljih Kérastase salona u Srbiji – Full Professional u Nišu, Milica Milojković, odgovarala na sva pitanja prisutnih davajući im savete o pravilnoj nezi kose, dok su svi gosti imali mogućnost da dobiju dijagnostiku svoje kose u cilju određivanja personalizovanog tretmana za borbu protiv peruti ili njenu prevenciju.

Kako je Kérastase profesionalni brend, Symbiose rituale možete pronaći u ovlašćenim Kérastase salonima, gde ćete dobiti uslugu dijagnostike kose kao i preporuku za proizvode koje možete koristiti kod kuće, kako bi svojoj kosi pružili neophodnu luksuznu negu koja vaše samopouzdanje podiže na viši nivo.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top