Bili smo na promociji nove Vichy Minéral 89 Booster kreme

Brend Vichy sinoć je nas je poveo u daleku 2089. godinu kako bi nam otkrio svoj najnoviji proizvod za hidrataciju kože – Minéral 89 Booster kremu. Tim povodom održan je veliki regionalni događaj u okolini Beograda, koji je okupio influensere i beauty urednike iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine. Gosti su imali priliku da uživaju u muzici, druženju, kao i da dobiju informacije direktno iz budućnosti na temu pravilne nege kože i tome koliko je važno imati pravog saveznika u dubinskoj hidrataciji. Uz slogan Priroda stvara Vichy usavršava poručeno je da je budućnost obojena najčistijim mineralnim bojama Vichy magije, toliko jednostavnim da je bilo potrebno doneti ih iz budućnosti.

Nika Turković, Rafaela Seba, Domenica Žuvela, Mate Rončević i Lucijano Plazibat
Jovana Jocić
Tašana Korać

U skladu sa temom događaja, sve zvanice nosile su futuristički inspirisane outfite, a note budućnosti doneo je legendarni Goran Ferenc koji je izveo performans na leserskoj harfi. Na događaju su, između ostalih, bili i Jovana Jocić, Milica Novaković, Nika Turković i mnogi drugi.

Glavni sastojci Vichy Minéral 89 Booster kreme su Vichy vulkanska voda i minerali, a formula je obogaćena i čistom hijaluroskom kiselinom, koja obezbeđuje hidrataciju i punoću kože, kao i vitaminima B3 i E, koji podstiču proizvodnju ceramida i pružaju antioksidativnu zaštitu, dok skvalan pomaže obnovu zaštitne barijere i održava hidrataciju. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, Minéral 89 krema zadržava nivo hidratacije čitava 72 sata, dok istovremeno obnavlja barijernu funkciju kože. Pored osnovne verzije koja odgovara svim tipovima kože, Minéral 89 krema dolazi i u rich varijanti za suvu i vrlo suvu kožu.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo


Podeli

Scroll to Top