Bili smo na regionalnoj promociji Armani Code parfema za muškarce, a vama prenosimo delić atmosfere

U zagrebačkom Muzeju savremene umetnosti prošle nedelje održana je velika regionalna promocija novog mirisa za muškarce – Armani Code Parfum. Tim povodom okupilo se više od 250 zvanica iz čak devet država, koje su uživale u jedinstvenom eventu na kome je predstavljena nova mirisna kompozicija brenda Giorgio Armani. Među zvanicama su se našli Tamara Dragičević i Petar Benčina, Ena Luna, Ana 2 Cats, Dušan Petrović i veliki broj novinara i influensera iz Srbije i drugih država regiona, a na licu mesta bila je i naša novinarka Kristina Blagojević.

Nakon originalne verzije mirisa lansirane 2004, uz moderan ritam i urbanu atmosferu otvoreno je novo mirisno poglavlje Armani Code parfema za muškarce. Nova kompozicija odiše avangardnim duhom koji razbija zastarele arhetipove muževnosti i naglašava vrednost izražavanja i autentične poistovećenosti. U skladu sa tim, parfem je zadržao drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, ali uz dodatak nežnosti koja se postiže zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Na ovaj način parfem savršeno odražava celokupnu viziju muževnosti samog kreatora.
– Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrednostima. Čitav moj rad, od odeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris je još jedan korak u tom smeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svetu i živeti u njemu – izjavio je Giorgio Armani povodom lansiranja novog Armani Code parfema.

Na promociji je bilo više od 250 zvanica iz 9 regionalnih država
Elena Dizdar
Ana 2 Cats
Dušan Petrović

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top