Biljana Tipsarević predstavila kolekciju „Timeless Chic“ u Podgorici

Dizajnerka Biljana Tipsarević svoju kolekciju „Timeless Chic“ predstavila je nedavno i na „Fashion Connectionu“ u Podgorici. Ambijent vinskog podruma „Šipčanik“ gde je održana revija odlično se uklopio u elegantne i prefinjene modele koji sa punim pravom mogu da se deklarišu kao vanvremenski. U kolekciji dominiraju haljine za elegantne prilike izrađene od najfinijih materijala, a u kombinaciji sa svedenim krojevima koji u pravoj meri ističu žensku siluetu. Ove haljine mogu se svrstati u kategoriju modne klasike sa istančanim, već prepoznatljivim potpisom Tipsarevićeve.

2pb

 

Iz radionice već afirmisane dizajnerke ove jeseni stižu i sakoi i kaputi. Najupečatljiviji su oni izrađeni od tvida, ali je Biljana koristila i druge materijale poput pliša, svile i kože. Želeći da u ovoj kolekciji pripadnicama nežnijeg pola priušti potpuno modno iskustvo, ona ne zaboravlja ni na poklonice „bussines look-a“, pa su mnogi komadi prilagođeni i za prilike kao što je recimo važan poslovni sastanak.
Među bojama koje preovladavaju su zagasiti bordo i ljubičasti tonovi u savršenoj razmeri sa pastelnim, nežno roze nijansama. Vrhunski kvalitet odeće sa potpisom Biljane Tipsarević se već podrazumeva i po tome je postala prepoznatljiva.

12pb

Podeli

Scroll to Top